TONYS SØNNER: I «The Sopranos» spilte Robert Iler (til venstre) sønnen til mafiaboss Tony Soprano, som ble spilt av avdøde James Gandolfini. Nå skal sønnen til Gandolfini, Michael ,(til høyre) spille en ung Tony Soprano i en ny TV-serie. Her fra festen for to uker siden som markerte at det var 20 år siden «The Sopranos» hadde verdenspremiere. Foto: Charles Sykes / AP

James Gandolfinis sønn skal spille Tony Soprano

Michael Gandolfini (19) ble det soleklare førstevalget da «The Sopranos»-skaperen David Chase skulle finne en ung Tony Soprano til «The many saints of Newark».

For bare to uker siden var det 20 år siden den legendariske mafiaserien «The Sopranos» hadde premiere på HBO. Nå kommer altså forløper-filmen, som utspiller seg i Newark på 1960-tallet.

Det har allerede vært kjent en stund at skulespillere som Alessandro Nivola, Vera Farmiga, Jon Bernthal, Billy Magnussen, og Corey Stoll skal være med i den nye gangsterfilmen som regisseres av Alan Taylor.

Tirsdag kveld melder altså amerikanske Deadline at sønnen til avdøde James Gandolfini, som spilte den legendariske mafiabossen, skal spille unge Tony Soprano.

– Det er en ære å få videreføre arven etter min far og gå inn i rollen som Tony Soprano, sier Michael Gandolfini i en uttalelse til Deadline.

Han var selv sammen med faren på ferie i Italia i 2013 da «The Sopranos»-legenden fikk hjertestopp og døde.

Michael Gandolfini har tross sin unge alder allerede fått sitt gjennombrudd i serieverdenen med sin rolle i HBO-serien «The Deuce». Ifølge Deadline var det ingen tvil om han var den beste kandidaten til å spille unge Tony Soprano. Både den fysiske likheten til faren og den gode kjennskapen til rollens fakter og væremåte gjorde at han fikk rollen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder