FINN ÉN FEIL: Meghan og Harry i Tonga – men stylister og stab til tross, selv hertuginnen kan gå på en liten smell. Ser du hvilken? Foto: Reuters

Kjoleflause for hertuginne Meghan

Det kan gå litt for fort i svingene – også for de kongelige.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Da Meghan (37) og prins Harry (34) landet på Fua'amotu Airport i Tonga i formiddag, var hertuginnen iført en signalrød kjole med lengde til litt under kneet.

Prins Harrys kone, som er noen måneder på vei med parets første barn, følges med argusøyne av pressefotografer og andre skuelystne. Derfor gikk det ikke ubemerket hen at en stor, hvit lapp – trolig prislappen –hang og dinglet nedenfor Meghans kjolekant.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

GODT SYNLIG: Her henger lappen nedenfor Meghans kjole. Foto: Reuters

Kjolen av merket Self Portrait, koster 5000 norske kroner.

CNN er blant mediene som vier kjoleblemmen oppmerksomhet. De spekulerer humoristisk i om hertuginnen har tenkt å returnere kjolen etter bruk, og at det er derfor hun ikke har tatt prislappen av.

En VG-leser har tatt kontakt fordi han mener det en vaskelapp fra renseriet som er blitt hengende. En annen er temmelig sikker på at det er en returlapp. Uansett – lappen var garantert ikke ment å være en del av antrekket.

Reporter Sophie Walsh i australske Channel 9 trøster Meghan og skriver på Twitter at «med tanke på de mange kjoleskiftene hun må gjennom, bør hertuginnen få tilgivelse for dette»:

With so many outfit changes I think the Duchess can be forgiven for this...the tag still attached to her Self Portr… https://t.co/okP3Xg5Jmy

Motespesialist Donny Galella uttaler til australske New Idea at hun først trodde det var en merkelapp med beskjeder fra stylisten, som hang innenfor kjoleslepet.

– Det hender at man gjør, nemlig, med råd om valg av sko og vesker som matcher, sier han.

Husker du? Dette var ingen kjoleglipp

les også

Anastacia får kjolekritikk

Ifølge australske mediervalgte Meghan rødt i respekt for Tonga, som har det som sin nasjonalfarge.

Meghan: Skandalene, luksusen og oppveksten

Senere på dagen, under en offisiell middag, valgte Meghan en fotsid kjole, som vekker assosiasjoner til parets vielse i mai i år. På høyre ringfinger bar hun også i dag samme blå ring som da hun giftet seg – et smykke som tilhørte hennes avdøde svigermor, prinsesse Diana.

BRYLLUPSHVIT: Hertuginne Meghan og prins Harry på statsmiddag i Tonga ettermiddag. Foto: Reuters

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder