DOBBELTGJENGER: Amalie Snøløs sammen med dansepartner Jørgen Nilsen til venstre. Emilia Clarke i rollen som Daenerys Targaryen til høyre. Foto: TV2/HBO

Sjekk likheten! Amalie Snøløs i «Game of Thrones»-stil under «Skal vi danse»

NYDALEN (VG) Siden 22-åringen dukket opp i «Farmen», har mange sperret opp øynene over likheten med karakteren Daenerys Targaryen. Nå dukker hun opp på parketten i fullt kostyme.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

– Det er kjempegøy, det er en av favorittseriene mine, så det er ekstra moro når man har god kjennskap til inneholder, sier Snøløs til VG i forkant av programmet.

Hun skal danse wienervals sammen med dansepartneren Jørgen Nilsen denne lørdagen, et hakk lavere tempo enn forrige ukes rumba.

SEXY RUMBA: Amalie Snøløs og Jørgen Nilsen under forrige ukes program. Foto: TROND SOLBERG

les også

Sophie Elise før «Skal vi danse» premieren: – Roet nervene med selvhypnose

– Det er en veldig flott og elegant dans, og jeg er ikke veldig elegant. Så vi har øvd masse på småting, og jeg håper det gir utslag.

Temaet for dansen er åpenbart «Game of Thrones», hvor Snøløs går inn i rollen som Khaleesi Daenerys Targaryen.

– Det var det første jeg fikk høre da jeg kom ut fra «Farmen», at vi lignet. Det er selvfølgelig hyggelig, men jeg tenker ikke mer over det enn det, sier hun.

les også

Syv av tolv «Skal vi danse»-deltagere er TV 2-profiler

Til tross for likheten har hun imidlertid aldri blitt forvekslet med rolleinnehaveren, Emelia Clarke.

– Nei, det har aldri skjedd. Hun har jo svart hår. Men kanskje jeg får en stuntrolle i den nye sesongen, fleiper hun.

Det er klart for tredje program av årets «Skal vi danse». Forrige uke røk årets første deltager ut, men Marianne Krogness tok det hele med fatning. Denne lørdagen skal elleve deltagere bli til ti. Forrige uke var det Frank Løke og Dorthe Skappen som havnet blant de tre dårligste. Løke sa da til VG at han håper seerne ville fortsette å være på deres side også den kommende uken.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder