SAVNET: En hel verden var i sorg da den populære skuespilleren James Gandolfini døde brått. Foto: AP

Fansen får ikke se Gandolfinis siste rolle

Sopranos-skuespiller James Gandolfini (51) var midt i et nytt TV-prosjekt da han døde forrige måned. Men seerne får ikke se serien skuespilleren medvirket i.

Martine Haug Nysether
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Den populære skuespilleren, best kjent for rollen som Tony Soprano, ble rammet av hjertesvikt under en reise til Italia i juni.

Før Gandolfini reiste til Italia, spilte han i en pilotepisode for «Criminal Justice», en nyinnspilling av BBC-serien fra 2008. Skuespilleren spilte en lavtlønnet advokat fra New York, men det vil aldri fansen få se.

Vanskelig å finne erstatter

- Det er utenkelig å vise piloten, ettersom det ikke blir noen fortsettelse, sier Michael Lombardo, sjef for TV-selskapet HBO, i et intervju med Access Hollywood.

Lombardo sier videre at det er uklart om serien vil få noen fortsettelse overhodet, og påpeker at det vil bli vanskelig å finne noen som kan overta Gandolfinis rolle.

Skuespilleren vant en Golden Globe og flere Emmy-priser for rollen som mafiaboss i HBO-serien «Sopranos».

IKONISK ROLLE: James Gandolfini store gjennombrudd kom etter han fikk rollen som Tony Soprano i «The Sopranos». Dette bildet er hentet serien, til høyre Edie Falco som spilte hans kone Carmela. Foto: Wenn

I tillegg til den populære serien spilte Gandolfini i over 20 filmer, blant annet «True Romance», «Get Shorty», «The Mexican» og «The Man Who Wasn't There».

Dypt savnet

Bisettelsen for den avdøde stjernen fant sted i Cathedral Church of Saint John the Divine på Manhattan i New York.

Gandolfinis enke, Deborah Lin Gandolfini (45), holdt en kort, følelsesladet minnetale.

- Jeg savner deg forferdelig og vil alltid elske deg, sa den sorgtyngede enken - som for bare ni måneder siden fødte parets datter.

Også ungdomskameraten Clinton Scott tok ordet i kirken.

- Han var den snilleste, mest ydmyke mannen - helt motsatt av Tony Soprano. Jeg skjelver akkurat nå. Vi har virkelig mistet en helt enestående mann, sa vennen.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder