BABYLYKKE: Justin Timberlake og skuespillerkona Jessica Biel ble foreldre til lille Silas Randall Timberlake tidligere denne måneden. Her er paret avbildet i forbindelse med en prisutdeling i New York.

BABYLYKKE: Justin Timberlake og skuespillerkona Jessica Biel ble foreldre til lille Silas Randall Timberlake tidligere denne måneden. Her er paret avbildet i forbindelse med en prisutdeling i New York. Foto:Timothy A. Clary,Afp

Superparet viser frem babyen for første gang

For første gang viser de nybakte foreldrene Justin Timberlake (34) og Jessica Biel (33) frem sønnen Silas.

Eivind Lindkvist Johansen
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Natt til mandag norsk tid la popstjernen ut et bilde av kona og deres nyfødte sønn Silas Randall Timberlake på sin egen Instagram-profil (se bilde lenger ned i artikkelen).

Babyen var for anledningen iført drakten til basketballaget Memphis Grizzlies.

«The Timberlakes are ready!!! GO GRIZZ», skriver stjernen.

Timberlake, som er født i Memphis, er også deleier i det lokale NBA-laget. Grizzlies slo forøvrig Portland Trail Blazers i nattens sluttspilloppgjør med resultatet 100-86.

Parets første barn er oppkalt etter sangerens bestefar. Randall er både Timberlakes og farens mellomnavn.

Popstjernen avslørte selv graviditeten via sin egen Instagram-profil tidligere i år.

«I år får jeg den beste gaven av dem alle. Jeg kan ikke vente», skrev artisten.

Timberlake og Biel ble gift i Italia i 2012, etter å ha vært forlovet i ti måneder. Timberlake fridde rundt juli året før.

Slo opp - ble sammen igjen

I 2011, etter flere måneder med heftige bruddrykter, valgte de to å avslutte forholdet – uvisst av hvilke årsaker. Kort tid senere fant de tilbake til hverandre.

Det var faktisk i forbindelse med en Justin-konsert i Oslo i 2007 at VGTV sikret seg de aller første bildene av stjernene sammen. Bildene ble senere presentert i flere amerikanske medier.

Silas Randall er parets første barn sammen. Timberlake har tidligere vært sammen med popdronningen Britney Spears (30) og filmstjernen Cameron Diaz (39). Biel på sin side har datet skuespilleren Chris Evans og baseball-stjernen Derek Jeter.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder