FORNØYDE: Sofie Bjerketvedt (21) og Bjørnar Reime Erlandsen (19) var storfornøyde etter gårsdagens premiere på «Grease» i Oslo Spektrum. Foto: Inger-Marit S.Sæby

«Grease»-Bjørnar: - Et adrenalinkick fra helvete!

(VG Nett) Bjørnar «Danny» Reime Erlandsen (19) skjønte at han var akkurat der han hørte hjemme, da han i går kunne stå på scenen i Oslo Spektrum i sin debutforestilling og ta i mot hyllesten fra de 6000 fremmøtte i salen.

 • Inger-Marit Sæby

Artikkelen er over 11 år gammel

Etter flere måneder med auditions, TV-sendinger og prøver, var det torsdag kveld endelig klart for premiere på «Grease- the Spectacular show» i Oslo Spektrum. Sofie Bjerketvedt (21) og Bjørnar Reime Erlandsen (19) var ikke snauere enn at de debuterte som Norges nye «Sandy» og «Danny» foran 6000 spente premierepublikummere.

- Det var tusen ganger råere enn jeg hadde forventet. Dette er helt fantastisk, et adrenalinkick fra helvete, sier en overveldet og fornøyd Bjørnar til VG Nett rett etter teppefall.

Les også:- Kommer til å ta «Grease»-publikum med storm.

Buet og plystret

Med motspilleren Sofie ved sin side, hevder nittenåringen at han ikke lot seg skremme av den store folkemengden - heller tvert i mot.

- Det første jeg tenkte da jeg så alle menneskene, var «ååå ja, her skal jeg være!», forteller debutanten.

Les også:Legger ut nye billetter til utsolgte forestillinger.

Og det var en lydhør forsamling han hadde med å gjøre. Her var det innstudert og unison buing når «Miss Lynch» i Brit Elisabeth Haagenslis skikkelse entret scenen, og det var spontan plystring og jubling når «Sandy» og «Danny» kom til syne. Ingar Helge Gimle, alias Vince Fontaine, åpnet hele showet med å lære bort dansetrinn til de 6000 fremmøtte.

Artikkelen fortsetter under bildet.

FÅR ROS: Debutantene Sofie Bjerketvedt og Bjørnar Reime Erlandsen får ros av medspillerne Hans Marius Hoff Mittet og Maria Haukaas Storeng. Foto: Inger-Marit S.Sæby

- Vanskelig å toppe

- Jeg tryna faktisk under «Hele gjengen går amok», men jeg tror ikke det var så mange som rakk å se det, innrømmer Bjørnar, som på tross av det lille uhellet var strålende fornøyd.

- Du debuterer profesjonelt med hovedrollen i en av Norges største musikaloppsetninger - hvor går veien videre etter dette?

- Nei, det blir vanskelig å toppe dette, men dere har ikke sett det siste av meg, beroliger 19-åringen, mens Sofie «Sandy» Bjerketvedt har hendene fulle med å skrive autografer og dele ut klemmer til tålmodige fans som har jobbet seg frem til scenekanten.

VGTV:«Grease»-vinnerens truseglipp.

- Dette var en skikkelig utladning, men det er ny forestilling og nytt publikum hver dag, og jeg skal gi alt, lover 21-åringen, som ikke hadde planlagt de alt for store utskeielsene på nattens premierefest.

- Nei, i natt skal jeg sove godt ut, sier hun med et smil.

- Helt topp

Skuespiller Ingar Helge Gimle var også strålende fornøyd etter vel gjennomført premiereforestilling, og nølte ikke med å skryte «ferskingene» opp i skyene.

- Dette var helt topp, og disse unge menneskene har jo så mye energi! De er jo glade hele tiden, sier Gimle til VG Nett, og trekker spesielt frem 21 år gamle Sofie som et stort talent.

- A star is born, sier jeg bare.

Vil du få med deg musikalen, lønner det å kjenne sin besøkstid. Over 40.000 nordmenn har så langt skaffet seg billett, og det er langt mellom de ledige setene.

Lenge leve, lenge leve rock'n roll.

Les også

 1. Legger ut nye billetter til utsolgt «Grease»

  (VG Nett) Dagen før den store «Grease»-premieren kan arrangørene glede musikalinteresserte med at forestillingene…
 2. - Kommer til å ta «Grease»-publikum med storm!

  LØREN (VG Nett) Den meriterte skuespilleren Ingar Helge Gimle er meget imponert over «Grease»-vinnerne Sofie (21) og…
 3. Følg «Grease»-parets oppkjøring til premieren

  (VG Nett) Truseglipp og rumpebilder, intern humor og helvetesuker. Sofie «Sandy» Bjerketvedt ville ikke byttet…
 4. «Grease»-vinnerens truseglipp

  Sofie (21) fikk litt for mye luft under kjolen da hun feiret «Grease»-seieren med Bjørnar (20).
 5. Sofie og Bjørnar vant «Grease»-finalen

  (VG Nett) Det blir Sofie Bjerketvedt (21) og Bjørnar Reime Erlandsen (20) som får delta i musikaloppsettingen av…
 6. «Alle» vil se «Grease»

  (VG Nett) Billettsalget har tatt av før neste måneds storoppsetning av «Grease» i Oslo Spektrum.

Flere artikler

 1. Følg «Grease»-parets oppkjøring til premieren

 2. Legger ut nye billetter til utsolgt «Grease»

 3. «Grease»-vinnerens truseglipp

 4. Sofie og Bjørnar vant «Grease»-finalen

 5. «Grease» fikk tårene til å trille

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder