Superparet på rød løper: Kittelsen viste frem rocke-kjæresten

Det var høy kjendisfaktor og mye puppehumor på rød løper i forbindelse med premieren av forestillingen «Mot i brøsta».

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Blant gjestene var kjæresteparet Agnes Kittelsen og Lars Winnerbäck som viste seg sammen for første gang. På spørsmål fra VG viser en sjenert Lars Winnerbäck at han syns det er stas å være med kjæresten på rød løper.

– Hvordan er det å ha med seg kjæresten?

– Det er bra, svarer Winnerbäck.

– Det er helt tipp topp, svarer Kittelsen, før superparet haster inn i salen.

Byr på seg selv

Sigrid Bonde Tusvik, Else Kåss Furuseth og Henriette Steenstrup er for tiden aktuelle med humorshowet «Mot i brøsta». De tre komikerne har lovet å «bjuda på» i showet, men det blir ikke første gang de byr på seg selv foran publikum. Her kan du lese anmeldelse av showet.
Sigrid Bonde Tusvik (34) var svært åpenhjertig i dokumentarprogrammet «Sigrid bli mamma». Der fikk publikum følge Bonde Tusvik helt inn på fødestua. Den gang uttalte komikeren at det er helt greit å vise frem puppene på TV.

Else Kåss Furuseth (33), for mange kjent fra «Torsdag kveld fra Nydalen», har hatt stor suksess med forestillingen «Kondolerer». I forestillingen snakket hun blant annet om moren og brorens selvmord.

Henriette Steenstrup (39) har stått på flere scener og spilt i flere filmer. Hun har også vist sin egen mage på skjermen under to graviditeter. I et av innslagene gjorde Steenstrup en «hommage» til Bjørn Eidsvågs flørteduett med unge Elvira Nikolaisen – der Henriette stilte i undertøy og nimånedersmage og gikk til vulgærerotisk angrep på en forsvarsløs Atle Pettersen.

På den røde løperen i forbindelsen med premieren av showet, gledet publikum seg stort til forestillingen. De ga også stor honnør til Steenstrup, Kåss Furuseth og Bonde Tusvik.

Se alle bildene fra den røde løperen her!

Kjendistett

Det var ikke bare Kittelsen og Winnebäck som var på den røde løperen. Også en rekke andre kjente fjes hadde tatt turen til Edderkoppen Teater for å få med seg premieren.
– Jeg tror ikke dette kan bli noe annet enn jæveig bra, sier Lisa Tønne, og legger til at hun syns de tre komikerne er rågode.

Tønne klarer ikke å trekke frem noen spesielle opptredener der hun har følt seg spesielt modig.

FULL PUPP: Fridtjov Såheim sier han blir mer brydd av å gjøre sex-scener med kona Henriette Steenstrup enn mer andre skuespillere. Foto:Frode Hansen,VG

Henriette Steenstrups ektemann Fridtjov Såheim trekker blant annet frem en episode der kan spiste det som skulle forestille hans egen avføring som modig.
– Men jeg har også spilt noen fæle roller der publikum for eksempel har skjelt meg ut. Det må jo bety at jeg har tolket rollen godt, sier Såheim til VG.
Såheim forteller at han knapt har sett sin kone Henriette den siste uken.

– Jeg har store forventninger. Jeg tror det blir girlpower og en god dose kjønnsorgan-humor, avslutter han.

Husker kun 50 prosent

Calle Hellevang Larsen sier til VG at han fortsatt er giret etter gårsdagens livesending med «I kveld med Ylvis LIVE».
– Jeg tror det var bra. Jeg husker kun 50 prosent av det. Resten er i blackout, sier han til VG fra den røde løperen.
På spørsmål om hva som er det modigste han har gjort foran et publikum, klarer han ikke å komme på noe på stående fot. Etter hvert blir det skutt inn fra Raske Menn-kollega Anders Hoff at det modigste må være en «helt streit bryllupstale helt uten humor til kona».

– Ja, det er kanskje sant. Da er det plutselig alvor, og da er man mer modig. Sånne humor-greier er jo stort sett bare gøy.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder