Synger med «Idol»-finalister fra tidligere sesonger i kveld

Flørting i kulissene før kveldens «Idol»-duetter

Det oppstår fort søt musikk når de gjenværende deltagerne synger sammen med tidligere «Idol»-finalister under kveldens sending. - Jeg synes Astrid er lekker, sier Aleksander With om sin duettpartner.

 • Sofia Storhaug
 • Martine Lunder Brenne

Artikkelen er over syv år gammel

Denne uken har de fire gjenværende Idol-finalisten plukket de fremføringene de selv husker best. Alexander With, Gaute Ormåsen, Erik Flaa, og Alejandro Fuentes skal dessuten bidra med å gjenskape tidligere Idol-øyeblikk.

De hjelper ikke bare med sang, men gir også deltakerne råd på veien.

Følg kveldens Idol-sending DIREKTE fra klokken 19.00

- En ære

GLEDER SEG: Alejandro Fuentes (26) vil prøve å skape et «Idol»-øyeblikk sammen med Siri Vølstad Jensen (17). Foto: Mattis Sandblad


Siri Vølstad Jensen (17) skal synge «This years love» av David Grey, tidligere tolket av Alejandro Fuentes (26), som kom på tredje plass i «Idol» 2005. De skal også synge «I`m on fire» av Bruce Springsteen sammen.

- Jeg har fulgt litt med på Siri, og synes hun er veldig flink. Det er en ære at Siri har lyst å synge med meg, jeg trodde alle hadde glemt meg, smiler Fuentes til VG, som gleder seg til å synge med Ålgårds-jenta.

- Det blir fantastisk fint, vi har øvd litt sammen nå og jeg tror nok vi skal få til å skape et «Idol»-øyeblikk, forteller han til VG.

- Astrid er lekker

ROSER ASTRID: Aleksander With (25) strør om seg med komplimenter og innrømmer at han synes Astrid Sugaren (17) er lekker. Foto: Mattis Sandblad

Astrid Sugaren (17) skal synge «Everybody hurts» av R.E.M, tidligere tolket av Aleksander With (25), som vant hele «Idol» i 2006. De skal synge «Ho Hey» av The Lumineers sammen.

- Det er en kjærlighetslåt, så vi må late som vi har det fett sammen. Det har oppstått episoder der latterkrampen har sittet løst, men jeg håper ikke at den gjør det i kveld, sier With som lar komplimentene til Astrid sitte løst.

- Jeg gir Astrid mye komplimenter, hun tror det er tull, men det er ikke det. Jeg synes Astrid er lekker, smiler artisten.

Liker den mørke stemmen

HEIER PÅ STEFFEN: Erik Flaa (30) heier på Steffen Jakobsen (23) og tror han kommer til å vinne med sin mørke stemme. Foto: Mattis Sandblad

Steffen Jakobsen (23) skal synge «Hurt» av Johnny Cash, tidligere tolket av Erik Flaa (30), som kom på fjerdeplass i «Idol» 2005. Sammen skal de synge «Personal Jesus» av Depeche Mode.

- Steffen skal vinne dette ved å spille på sitt aller beste kort, - den mørke stemmen, sier Flaa.

- Eirik skiller seg ut

LIKER PERSONLIGHETEN: Gaute Ormåsen (30) tror Eirik Søfteland (24) vinner fordi han har en egen personlighet og tydelig profil. Foto: Mattis Sandblad


Eirik Søfteland (24) skal synge «My way» av Frank Sinatra, tidligere tolket av Gaute Ormåsen (30), som kom på andre plass i «Idol» 2003. Sammen skal de synge «Say Say Say» av Paul McCartney og Michael Jackson.

- Det som er en fordel for Eirik er at han skiller seg ut, og har en egen personlighet. Det er like viktig å ha en tydelig profil, som det er å synge bra, forteller Ormåsen.

Mer om

 1. Idol

Flere artikler

 1. Tor Milde om Siri og Alejandro: - En duett skapt i himmelen

 2. Aleksander With lokket gnisten tilbake etter Astrid Sugarens tøffe uke

 3. Pluss content

  Eirik er «Idol»-deltakernes favoritt

 4. Justin Bieber - ikke idolenes idol

 5. Chat med Tor Milde under «Idol»

Fra andre aviser

 1. Ali gjør Idol-comeback

  Fædrelandsvennen
 2. - Eirik har noe de andre ikke har

  Bergens Tidende
 3. Bronse-helten fikk medaljekyss av kjæresten

  Aftenposten
 4. Queen protesterer mot Trumps bruk av «We Are the Champions»

  Aftenposten
 5. NRK: «Skam» solgt til USA

  Aftenposten
 6. Denne må du være glad i «Idol» for å like

  Aftenposten

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder