HVERT TIL SITT: Lene Orvik og Gard Kvale er ikke lenger i et forhold. Foto: leneorvik.no

Brudd for toppblogger og kjæresten

Bloggeren Lene Orvik (29) og svømmeren Gard Kvale (32) går hver til sitt etter nesten fire år sammen.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Det er Orvik som deler nyheten om bruddet på egen blogg i et innlegg med tittelen «Et nytt kapittel i livet».

– Men når man etter hvert får et sterkere vennskap enn et kjæresteforhold, er det ikke for oss lengre helt riktig å være sammen, skriver Orvik på bloggen.

Forholdet tok ifølge bloggeren slutt i juni, og nå vil hun bruke tiden til å kjenne på det å være alene og finne trygghet og glede i eget selskap.

Har du lest? Slik tjener toppbloggerne millioner

Orvik og Kvale eier en nylig oppusset leilighet i Oslo og hunden Levi sammen og går fra hverandre som gode venner ifølge bloggen.
De to møttes via felles venner og har vært et par i snart fire år.

– Et brudd er aldri enkelt, men når det er riktig vil det bli bra til slutt. Det er en prosess man må gjennom, og hittil har vi gått gjennom denne prosessen sammen. Noe som har vært fint for oss begge. Vi har opplevd mye sammen, og det er ting vi begge kommer til å sette pris på for alltid, skriver hun.

Les også: Nettavisen endrer blogg-kontrakt

Lene Orvik blogger under eget navn og har tidligere vært gjestedesigner hos blant annet kleskjeden BikBok. Gard Kvale har tidligere svømt på toppnivå og satt flere norgesrekorder, deltatt i OL, og jobber nå som svømmetrener og kommentator.

VG har vært i kontakt med Orvik ikke ønsker å kommentere bruddet ytterligere, men har foreløpig ikke lyktes i å få en kommentar fra Kvale.

Fikk du med deg? Anna Rasmussen tjente 2,3 mill på blogg

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder