SNART FORELDRE: Thomas «Fingern» Gullestad og Jenny Skavlan, her fra bryllupet på Norsk Design- og arkitektursenter i 2014, venter barn i april. Foto: Frode Hansen , VG

Gravide Jenny Skavlan avslører at babyen er jente

Jenny Skavlan (29) benyttet kvinnedagen til å fortelle at hun og ektemannen Thomas Gullestad (35) venter en liten jente i april.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

«Thomas og jeg skal ha en jente. Hun ligger inni magen min og aner ikke til hvem eller hvor hun skal», skriver Skavlan på bloggen sin.

Det var i oktober i fjor at hun tok til Instagram for å offentliggjøre sin egen graviditet.

Lei av stempelet: Ikke kall oss guttejenter

Skavlan skriver på bloggen at nyheten om at det kommende barnet er en jente, ble mottatt med ekstase av besteforeldre, søsken og venner. Sånn er det ikke overalt i verden, og det er derfor hun har avslørt babyens kjønn på selveste kvinnedagen.

«Kvinnedagen er jo en dag vi har fokus på hvilke utfordringer og holdninger jenter og kvinner møter i samfunnet. Og det er jo noe man tenker litt ekstra over når man skal sette en splitter ny liten kvinne på denne jorda. Derfor passet det godt å dele den hyggelige nyheten i dag. En nyhet som dessverre ikke blir tatt imot med like mye glede mange steder i verden», skriver Jenny Skavlan i en tekstmelding til VG.

Skavlan og Gullestad giftet seg i 2014, to år etter de forlovet seg.

«Fingeren» etter bryllupet: – Det falt en tåre

Skavlan har markert seg både som skuespiller, programleder, designer, blogger og modell. Hun har vært med i «Skal vi danse» – hvor hun ble veldig populær – og figurert i filmer som «Fatso», «Død snø», «Børning» og «Tomme tønner». Til tross for sin graviditet, spiller hun for tiden inn «Børning 2».

Se video: Jenny Skavlan gjør ting hun ikke kan

Thomas Gullestad har en lang musikerkarriere bak seg, i rapgruppen Klovner i Kamp og rockbandet Yoga Fire. I tillegg gjorde også han seg populær som kjendisdanser da han vant «Mitt dansecrew» i fjor.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder