STYRER SKUTEN VIDERE: Marie Komissar gir seg i NRK etter litt over seks år. Nå tar hun fatt på nye arbeidsoppgaver hos Universal.
STYRER SKUTEN VIDERE: Marie Komissar gir seg i NRK etter litt over seks år. Nå tar hun fatt på nye arbeidsoppgaver hos Universal. Foto: NRK / Kim Erlandsen

Marie Komissar ferdig i NRK: – Vemodig og trist

RAMPELYS

I kveld har NRK P3-profilen Marie Komissar sin aller siste radiosending.

  • Linn-Christin Marthinussen
Publisert: Oppdatert: 28.07.16 21:54

– Det blir både vemodig og spesielt å slutte. De siste to årene med RnB-programmet mitt har vært helt fantastisk givende, noe som gjør det ekstra trist å ikke skulle fortsette i NRK.

Les også: «Ramona og Siggen» tatt av lufta på NRK: – Meldingene renner inn

Etter seks år i statskanalen takker Marie Komissar for seg.

Helt siden tiltredelsen i 2010 har hun blant annet hatt ansvar for musikkprofilen i mP3, og vært en del av musikkgruppen i P3. I tillegg har hun vært prosjektleder for «Christine live» og VG-lista-turneene. Hun steppet også inn som fungerende musikksjef da Mats Borch Bugge hadde pappapermisjon.

– Det har vært en utrolig lærerik prosess. Jeg kommer til å savne radioprogrammet. Når man har holdt på en stund så får man er sterkt behov for å formidle den musikken man oppdager.

Rørende radioøyeblikk: P3-Silje i tårer over skytemassakren

– Jeg kommer også til å savne det å diskutere og kjempe for låter til spillelistene på P3. At jeg nå blir sittende på sidelinjen blir nok litt rart. Det blir trolig noen abstinenser rundt dét, sier hun lattermildt.

Lytterne stiller spørsmål

– Mest av alt kommer jeg til å savne mine kolleger, som jeg ikke lenger får se på daglig basis. Vi har hatt noen fine avslutningsstunder den siste tiden, og jeg føler meg veldig verdsatt.

Husker du? Kritiserer Tore Sagen for sæddonor-vits

I et innlegg på sin egen Facebook-side oppfordrer Komissar sine følgere om å fortsette å lytte til de gamle sendingene. Tilbakemeldingene har vært mange etter at nyheten ble gjort kjent i april, forteller hun.

– Jeg har fått en del meldinger fra folk som synes det er trist at jeg slutter, og at de lurer på hvorfor. Ellers har det vært mange fine tilbakemeldinger. Jeg synes det er veldig hyggelig at folk viser at de setter pris på programmet.

At Komissar skal slutte å jobbe med musikk er imidlertid ikke tilfellet.

Radiolytter? Kun én av fire hører på dab-radio

P3-profilen styrer nå skuten videre mot Universal hvor hun skal fatt på nye arbeidsoppgaver som A & R manager.

– Det blir utrolig spennende. Jeg skal få lov til å jobbe med en svært inspirerende gjeng, og gleder meg stort til å ta fatt på nye utfordringer, sier hun.