SØSTRE: Tala Alamuddin (t.v.) og Amal Alamuddin. Foto:Splash og AFP,

Se, så lik hun er kona til Clooney!

Tala Alamuddin (36) er blitt kjendis, enten hun vil det eller ikke. Sånn går det når storesøster gifter seg inn i Hollywood-eliten.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Da George Clooney giftet seg med Amal Alamuddin (37) i fjor høst, var det mange medier som mente at hans nye kone er en vel så stor stjerne som ham, og som gjorde et ironisk poeng ut av det. Den velrenommerte og innflytelsesrike menneskerettighetsadvokaten var likevel ikke et kjent ansikt på samme måte som ektemannen. Før hun giftet seg, vel å merke.

FOTOGEN: Tala Alamuddin. Foto:Splash News,

Søster ut av skyggen

Nå er Amal Clooney fritt vilt for paparazzifotografene, hun er beundret av menn og kvinner verden både for sin karriere og sitt engasjement – og for sitt flotte utseende og hyllede motesans.

Når kvinner som dette plutselig kastes inn i rampelyset, hender det at familiemedlemmer mer eller mindre ufrivillig også havner i søkelyset. Ikke minst vakre søstre. Vi så det da Kate Middleton giftet seg med prins William for fire år siden og ble hertuginne. Kates lillesøster Pippa var allerede lagt merke til, men etter at hun var forlover i søsterens bryllup, var det ingen vei tilbake lenger.

Bakgrunn:«Perfekte Pippa» nyter oppmerksomheten

... og er smigret av rumpehyllesten

«Nye Pippa»

Og nå er det Amals ett år yngre søster Tala som har havnet i blitsregnet. 36-åringen har de siste månedene blitt fotfulgt av fotografer hver gang hun har besøkt sin søster i New York. Tala Alamuddin, som tidligere bodde i New York, flyttet nemlig til Singapore for noen år siden sammen med forretningsektemannen Nagi Hamiyeh og parets datter Mia (12).

At Tala og Amal i tillegg er slående like, gjør ikke interessen mindre hos britiske og amerikanske medier, som for lengst har døpt Tala «den nye Pippa».

UHELDIG. Tala Alamuddin ramlet på fortauet i New York. det ble fanget opp. Foto:Splash News,

I likhet med sin søster, omtales universitetsutdannede Tala som en stilsikker kvinne med en skarp hjerne. Til daglig jobber hun som event-planlegger og merkevarebygger.

NIESE: George og Amal Clooney på premiere i L.A. med unge Mia. Foto:Alberto E. Rodriguez,

Snublet og falt

Hva Tala selv mener, er uvisst. På de mange hundre bildene som ulike byråer har lagt ut i sine baser, ser hun gjerne smilende inn i kamera.

Men det er ikke bare-bare å bli fotfulgt og knipset i enhver situasjon. Da Tala nylig feiret sin egen bursdag på et utested i New York 1. mai, vrikket hun foten i de skyhøye hælene og falt overende på fortauet. Bildene havnet raskt på trykk i en rekke store medier, som E! Online og New York Daily News.

Niese

Talas unge datter Mia befant seg også i blitsregnet nylig, men det var i kontrollerte former. 12-åringen var med tante Amal og onkel George på premieren til «Tomorrowland» i Los Angeles 9. mai. George Clooney står på rollelisten.

Libanesiskfødte Amal og Tala har også to halvbrødre fra farens første ekteskap.

Clooney om kona:– Hun er et fantastisk menneske

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder