TAR FARVEL: Gunilla Persson, Maria Montazami og Åsa Vesterlund returnerer alle til tiende sesong, og får samtidig stifte bekjentskap med to nye fruer. Isabel Adrian (t.h) takker for seg i denne omgang. Foto: TV3

Én gir seg, mens to nye er klare for «Hollywoodfruer»

Sofie Prydz (34) har selv vært dømmende overfor «Svenske Hollywoodfruer». Likevel takket hun ja til å delta.

Linn-Christin Marthinussen
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

I mars ble det kjent at Isabel Adrian (38) forlater «Svenske Hollywoodfruer», til fordel for deltakelse i den svenske versjonen av «Skal vi danse».

– Jeg vil vise en annen side av meg selv. Jeg er mer enn bare en «Hollywoodfrue», proklamerte 38-åringen den gang.

Les også: Svensk «Hollywoodfrue» politianmeldt for grovt bedrageri

Realityprogrammet, som har skapt store overskrifter for fruenes mange intriger og høylytte krangler, har imidlertid funnet ikke bare én, men to erstattere.

I en pressemelding fra svenske TV3 kommer det frem at konen til den verdenskjente DJ-en Eric Prydz, nemlig Sofie Prydz (34) gjør sin entré i programmet.

– Dette var en helt ny opplevelse for min del. Det var en spesiell reise å bli med under innspilling, så jeg tror det blir utrolig spennende for seerne å følge med på alt som har skjedd, sier Prydz i en uttalelse.

NYTT FJES: Sofie Prydz debuterer som ny profil i «Svenske Hollywoodfruer». Foto: TV3

– Vært dømmende

Serien vil fortsatt følge livene til den omstridte Gunilla Persson, Åsa Vesterlund, samt Maria Montazami.

Les også: Svensk «Hollywoodfrue» ble nektet om bord i fly

Sofie Prydz forklarer at hun selv har fulgt realityserien på TV, og at hun, i likhet med mange andre, har latt seg fascinere av spetakkelet som ofte utspiller seg.

– Frem til nå har jeg vært den som har sittet i sofaen og vært dømmende. Det er klart at jeg blir nervøs av at jeg skal medvirke i programmet, og at rollene nå blir snudd.

I den tiende sesongen, som begynner å rulle på TV3 her til lands i oktober, skal seerne også få stifte bekjentskap med enda en ny frue.

Det bekrefter Susanne Nylén, pressesjef for MTG Sverige, overfor svenske Aftonbladet.

Havnet i klinsj

Ifølge Expressen er kjendis-stylist og tv-personlighet Louise Ohlsson det andre nye tilskuddet i programmet.

– Jeg kan bekrefte at jeg blir å se i høstens sesong, men jeg får ikke fortelle i hvilken sammenheng jeg dukker opp, sier Ohlsson.

Hvordan de andre fruene vil ta imot sine nye TV-venninner, gjenstår å se. Tidligere har man kunne se at Gunilla Persson har vært en av dem som ofte har havnet i klinsj med sine kolleger.

Realitystjernen har også flere ganger truet med å slutte i serien som har gjort henne til TV-kjendis. Sist det skjedde, følte hun seg feil fremstilt av TV-kanalen TV3.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder