FØRSTE SERIØSE ROLLE: Herman Flesvig under innspilling av «Lykkeland» sesong tre på NRK. Flesvig spiller karakteren Sture Movik.

Herman Flesvig med i ny sesong av «Lykkeland»

Herman Flesvik som er mest kjent som komiker, skal nå få prøve seg som «seriøs» skuespiller. Han har nemlig fått en rolle i den tredje sesongen av «Lykkeland».

Publisert:

Det er avisen Stavanger Aftenblad og NRK som omtaler nyheten.

– Det er uvant, men jeg har hatt lyst å gjøre drama også. Det vil ikke si at jeg skal slutte med komedie, men nå har jeg flere strenger å spille på, sier Herman Flesvig til Aftenbladet.

Den tredje sesongen av serien tidfestes til 1987 og Flesvigs karakter i serien er en ny person i serien, nemlig ingeniøren Sture Movik.

Annerledes enn Herman

Flesvig beskriver karakteren sin som en «jovial og fin fyr».

– Han elsker å lage ting, og han utvikler mye til oljeplattformer. Sture er ganske annerledes enn Herman, så jeg har måttet lære mye nytt for å spille ham, sier Flesvik til avisen.

Herman Flesvik har blitt en folkekjær komiker, ikke minst på grunn av sine mange karakterer i «Førstegangstjenesten» på NRK hvor han både spiller mange roller og har skrevet manus. Tidligere har han også gjort suksess med podcasten Friminutt sammen med kollegaen Mikkel Niva. Nå lager de podcasten «Storefri med Mikkel og Herman» sammen på podcast-plattformen Podme.

Det er ikke første gang Flesvig dukker opp som skuespiller. Her prater han om rollen sin i «Flus»:

Stolte foreldre

Og selv om Flesvik understreker at dette ikke er noe farvel til komedien, så er foreldrene hans veldig fornøyd med den nye rollen, da de allerede er glad i serien.

– Moren og faren min har likt alt jeg har gjort, men de synes det var veldig stas da jeg fikk denne rollen, sier han til Aftenbladet.

Produsent Synnøve Hørsdal forteller til avisen at det ikke bare har vært enkelt å finne en ny skuespiller til det som har blitt et etablert ensemble.

– Det var en lang prosess for å finne ut hvem som skulle inn i serien. Men Herman hadde noe av det vi så etter for å spille en drevet ingeniør og fagnerd. Han har den rette intensiteten, sier Hørsdal til Aftenbladet.

Til info: Podkasten «Storefri», med Herman Flesvig og Mikkel Niva, er produsert av VGTV for PodMe.

Her blir Flesvig rørt når han snakker om seg selv, under Gullruten 2022:

Publisert:

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no