STJERNEPAR: Robert Wagner var knust av sorg da filmstjernekona Natalie Wood døde i 1981. Her er de to avbildet sammen noen år før hun døde. Foto: Wenn

Hollywood-dødsfall fortsatt et mysterium

(VG Nett) Den nye etterforskningen av det 30 år gamle dødsfallet til Natalie Wood har ikke ført til nye bevis i saken.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL
Om Natalie Wood på Wikipedia

Dermed er det fortsatt uvisst hva som skjedde da den 43 år gamle filmstjernen havnet i vannet og druknet i 1981.

Det var like før jul i fjor at politiet i Los Angeles besluttet å gjenåpne saken . Ny informasjon fra kilder som var om bord i yachten da tragedien skjedde, skal ha kastet nytt lys over hendelsen.

LES OGSÅ: Setter dødsbåten på vannet for å rekonstruere

Selv om det i 1981 ble konkludert med at Wood druknet ved et uhell i nattemørket, har dødsfallet alltid blitt betraktet som et av Hollywoods største virkelighetsmysterier - siden ingen øyenvitner fikk med seg at skuespilleren forlot båten.

Men nå opplyser etterforskerne ifølge CBS at de ikke sitter på mer håndfast fakta enn de gjorde for 30 år siden. Etter flere uker med nye avhør og granskning, har de kommet fram til at det ikke foreligger noen bevis eller klare indikasjoner på at Wood ble utsatt for noe kriminelt natten hun døde.

Dermed er konklusjonen fortsatt at Hollywood-stjernen druknet.

Wood ble funnet død i strandkanten dagen etter at hun på mystisk vis forsvant fra båten.

Woods skuespillerektemann Robert Wagner (81) har for lengst kvittet seg med yachten The Splendour, og båten har siden skiftet eier flere ganger.

Ingen utpekt som mistenkt

Politiet har i gjennom den nye prosessen presisert at de hverken har hatt mistanke mot Wagner eller skuespillervennen Christopher Walken (68), som begge var blant de mange festgjestene på båten. Ingen andre er heller utpekt som mistenkte.

Walken hadde nettopp spilt inn filmen «Brainstorm» sammen med Natalie Wood like før hun døde, og han var en god venn av ekteparet.

Wagner, som var knust av sorg over tapet av sin kone i 1981, uttalte i en pressemelding før jul at han «stoler på at politiet vil finne ut om de nye opplysningene har hold og kommer fra troverdige kilder».

Skuespillerveteranen sier han håper det ikke dreier seg om noen som ønsker å tjene penger på det 30 år gamle tragiske dødsfallet.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder