PÅSKEMESSE: Dronning Elizabeth, prins William og Hertuginne Kate på vei ut fra påskemesse i St. George Chapel i Windsor første påskedag.
PÅSKEMESSE: Dronning Elizabeth, prins William og Hertuginne Kate på vei ut fra påskemesse i St. George Chapel i Windsor første påskedag. Foto: Simon Dawson / TT / NTB Scanpix

Høygravid Kate deltok på påskemesse i Windsor

RAMPELYS

Hertuginnen av Cambridge, som har termin denne måneden, deltok på påskemesse i Windsor med ektemann William og dronning Elizabeth.

Publisert: Oppdatert: 02.04.18 16:09

Kate deltok på påskemessen første påskedag i St. George’s Chapel i Windor sammen med William og Elizabeth, skriver US magazine. Det er kirken der Harry og Megan Markle gifter seg i mai, men det vordende brudeparet glimret med sitt fravær. Heller ikke William og Kates barn, prins George (4) eller prinsesse Charlotte (2) var med på messen.

Kate gjorde sin siste offentlige opptreden 22. mars og har siden vært i barselpermisjon. Det er ikke kjent når hertuginnen har termin, men Daily Express skriver at en kilde på slottet har nevnt 23. april.

Kongefamiliens nyeste tilskudd kan komme til å dele bursdag med sin oldemor, dronning Elizabeth, som er født 21. april. Hun feires dog vanligvis på sin offisielle bursdag 9. juni.

Med til messen var også nyforlovede prinsesse Eugenie og hennes søster Beatrice, grevinne Sophie av Wessex, hennes datter Lady Louise Windsor og Williams kusine Zara Tindall.

Her kan du lese mer om