HIPP HURRA: i dag fyller den svenske prinsessen Estelle seks år - og lillebror, prins Oscar, er med på feiringen. Foto: photo@royalcourt.se / Photo: Erika Gerdemark, Kungahus

Stor dag for liten prinsesse

I dag fyller prinsesse Estelle seks år og i den anledning har det svenske kongehuset offentliggjort nye bilder av kronprinsesse Victoria og prins Daniels datter.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Estelle er tronarving og på kongehusets hjemmesider er det anledning til å gratulere den lille prinsessen med dagen. Hennes fulle navn er Estelle Silvia Ewa Mary - og det var en stolt og rørt pappa Daniel som møtte pressen tidlig om morgenen 23. februar 2012.

les også

Her er Sveriges nyfødte prinsesse

- I morges klokken 04.26 ble det født en 51 centimeter lang og 3280 gram tung veldig søt prinsesse, sa prins Daniel mens han viste med hendene hvor stor hans nyfødte datter var.

Prinsesse Estelle er eldst av barnebarna til kong Carl Gustaf og dronning Silvia. Lillebror, prins Oscar er født 2. mars 2016.

les også

Slik er kronprinsessefamiliens liv på Haga slott

Prinsesse Madeleine og Chris O’Neills datter, prinsesse Leonore, fylte fire år tidligere denne uken, mens prins Nicolas fyller tre år til sommeren. Prinsesse Madeleine og Chris O’Neill venter forøvrig sitt tredje barn nå i mars.

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia er foreldre til de to småprinsene Alexander som er født i 2016 og lille Gabriel som ble født i 2017.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder