GRÅT PÅ RØD LØPER: Selma Blair på Oscar-festen til Vanity Fair søndag. Foto: DANNY MOLOSHOK / X01907

Tårevått gjensyn med MS-syke Selma Blair på Oscar-festen

Med lang kjole og stokk gjorde skuespiller Selma Blair (46) comeback i Hollywood.

I oktober annonserte Blair på Instagram at hun har fått diagnosen Multippel sklerose, og at tilstanden gjorde henne gradvis dårligere.

Her kan du se de glamorøse antrekkene fra rød løper!

«På grunn av nåde fra Herren, viljestyrke og forståelsen fra Netflix-produsentene har jeg en jobb. Jeg er funksjonshemmet. Jeg faller innimellom. Jeg mister ting. Minnet mitt er tåkete. Og min venstre side ber om retningen fra en ødelagt GPS. Men vi gjør dette», skrev hun den gangen.

les også

Oscar 2019 er delt ut: Gaga fikk sin første pris

Blair er kjent for filmer som «Cruel Intentions» og «Hellboy», og spiller for tiden inn Netflix-serien «Another Life». Søndag gjorde hun sin første opptreden på rød løper siden nyheten om diagnosen hennes kom, ifølge Elle.

«Hun gikk ut foran kameraene på Vanity Fairs Oscar-fest i en Ralph & Russo-kjole og en stokk. Blair brøt sammen i tårer, overveldet av følelser», skriver magasinet

KJOLE OG STOKK: Selma Blair på den røde løperen. Foto: Dia Dipasupil / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Magasinet siterer henne også på følgende:

– Det kostet mye å komme hit.

I januar beskrev Blair sykdommen sin som ubehagelig.

«Det er ukontrollerbar angst innimellom. Å være ute, å være sosial, koster mye. Hjernen min står i brann. Jeg fryser. Vi føler oss alene med det, selv om den kjærlige støtten har vært som sendt fra Gud og settes pris på», skrev hun da.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder