PRINSEBRYLLUP: Patrick J. Adams og Troian Bellisario var til stede da Meghan Markle giftet seg med prins Harry. Foto: IAN WEST / POOL

TV-stjernepar ble foreldre for første gang

«Suits»-stjerne Patrick J. Adams (37) og «Pretty Little Liars»-skuespiller Troian Bellisario (32) har fått en datter.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Bellisario delte selv nyheten på Instagram, og benyttet anledning til å takke dem som bidro til å holde graviditeten privat.

E! avslørte graviditeten i august, men paret selv har ikke uttalt seg om foreldrerollen før nå.

«Pretty Little Liars»-skuespilleren takket også ektemannen Patrick J. Adams, som spilte Meghan Markles kjæreste på skjermen i «Suits. Hun skriver i innlegget at han har støttet henne gjennom hele graviditeten og fødselen.

– Jeg kunne ikke vært mer stolt over å være hennes mor. Å bringe en ny jente inn i denne verdenen, og jeg vil gjøre mitt beste for å oppdra henne til å bli snill, sterk og hva søren hun ønsker å være, skriver skuespilleren.

Adams og Bellisario var gjester da Meghan Markle og prins Harry giftet seg i Windsor Castle i mai.

Paret selv giftet seg i desember 2016, etter å ha vært i et forhold i tre år. Adams annonserte i januar at han var ferdig med «Suits» etter syv sesonger.

– For øyeblikket er jeg interessert i å ta en pause. Det er fint å være hjemme. Det er veldig fint å være med Troian, hundene våre, og ta tiden til å finne ut akkurat hvilken retning jeg vil ta karrieren min etter dette, sa han til The Hollywood Reporter da.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder