MÅTTE HJEM: Chris Holsten (25) ble nummer fem i «Stjernekamp». Foto: Julia Marie Naglestad/NRK

Chris Holsten røk ut av «Stjernekamp»: – Holder følelsene inne akkurat nå

«Stjernekamp» fortsetter uten Chris Holsten (25) neste lørdag. VGs anmelder har trillet terning på alle kveldens bidrag.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Konkurransen har tilspisset seg i «Stjernekamp». Forrige lørdag røk Heine Totland ut, og halvparten av deltagerne var tilsammen sendt ut.

Denne lørdagen skulle de fem gjenværende deltagerne konkurrere i EDM (elektronisk dansemusikk) og vise. Chris Holsten nådde ikke helt opp i kveldens sending, og ble stemt hjem av TV-seerne.

– Denne reisen har vært helt magisk, mer magisk enn jeg trodde, sa han etter å ha mottatt beskjeden.

Holder følelsene inne

Til VG forteller han at det er utrolig kjipt å ryke.

– Jeg er så klart trist akkurat nå, samtidig er jeg veldig fornøyd med å havne blant topp fem. Det blir vemodig å dra fra den gjengen her, sier han.

– Jeg er en fyr som holder følelsene inne akkurat nå, og jeg vet at dette kommer til å være tungt ut dagen, og når jeg kommer hjem.

I tillegg til at han røk ut, opplevde Holsten denne uken å miste materiale og låter som strekker seg fem år tilbake i tid på en harddisk. Heldigvis hadde han støtte i familien som var samlet under lørdagens sending.

– Det er deilig å få en klem av de nærmeste etter noe sånt. Jeg tror dem setter pris på å få være her den gangen jeg ryker også.

les også

«Stjernekamp»-Chris om sin største fan: – Jeg ville aldri byttet Tessa mot en frisk søster

Tårevått

Martin Danielle, kjent som CLMD, var sjangerekspert under EDM. For spesielt Ole Børud ble det en fremmed sjanger.

– Når det kommer til fistpumpingen føler jeg meg førti pluss, sa han til latter fra programleder Kåre Magnus Bergh.

For Alexander Pavelich ble det imidlertid hjemmebane. Han har ved tidligere sesonger av «Stjernekamp» sittet som sjangerekspert i nettopp EDM. Han ble belønnet med en femmer av VGs anmelder Tor Martin Bøe.

Ella Marie Hætta Isaksen hadde øynene fulle av tårer etter at hun sang Kari Bremnes' «E du nord». Også sjangerekspert Frida Ånnevik var også rørt etter opptredenen.

– Litt, svarte Ella Marie med grøtete stemme på spørsmål fra Bergh om hun hadde hjemlengsel.

Også Ole Børud og Alexander Pavelich tok til tårene etter opptredenen.

Ulrikke oddsfavoritt

Ifølge bettingselskapet ComeOn er det Ulrikke Brandstorp som ligger best an til å vinne. Sarpingen har tidligere konkurrert i både «Idol» og «MGP», og nå er hun altså blant den siste gjenværende halvparten i «Stjernekamp».

– Det er veldig, veldig stas at jeg ligger så godt an. Men jeg tenker ikke over det, for i begynnelsen var det jeg som lå dårlig an på listene. Jeg jobber på og gjør mitt uansett hvordan jeg ligger an på oddsen, sier Brandstorp til VG før sendingen.

På den andre enden av tabellen ligger den samiske artisten Ella Marie Hætta Isaksen. 20-åringen har flere uker ligget nederst på oddstabellen, men har likevel aldri havnet blant de tre med færrest stemmer.

– Det er selvfølgelig ikke noe morsomt å høre at folk har vedda på at jeg kommer til å ryke. Samtidig gir det meg motivasjon til å gjøre det bra, så de folkene ikke får pengene sine, sier hun til VG.

VGs anmelder Tor Martin Bøe anmelder låt for låt, og du kan selv trille terningen på de fem deltagerne:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder