STÅR KATE NÆRT: Philippa "Pippa" Middleton er Kates lillesøster og forlover, og har fått ansvaret for organiseringen av kveldsmottakelsen på slottet etter bryllupet. Foto: AP.

Slottet steiler av «Pippas» partyplaner

Pynter med discokuler og serverer is

LONDON (VG Nett) Philippa Middleton (27) har sørget for discokuler på slottet etter bryllupet. Men ikke alle får dansefot av idéen.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Det konservative britiske slottet synes nemlig discokuler passer dårlig inn i tronsalen på Buckingham Palace, skriver Daily Mail.

Men «Pippa», som Kates lillesøster kalles, har fått viljen sin. Ifølge avisen er det William som har støttet sin fremtidige svigerinne.

- William insisterte på at han ville ha kveldsarrangementet veldig annerledes enn dronningens formelle mottakelse rett etter bryllupet, med champagne og kanapeer, sier en kilde.

Organisator

Lillesøsteren er både forlover og arrangør av festen etter bryllupet, og har tatt fri fra jobben for å være med Kate og se til at alle detaljer er på plass før festen.

- Det som er spennende med Pippa er at hun er en «social climber», en nettverksbygger som vil komme seg opp og fram i verden. Og det spekuleres på at hun kan bruke søsteren sin til det. Man kommer jo ikke høyere enn kongehuset i Storbritannia, sier VGs kommentator Elisabeth Skarsbø Moen, som er i London for avisen.

Skarsbø Moen forteller at Pippa og Kate står hverandre svært nært.

- I tillegg til å være nære i alder, er de også gode venninner, sier hun.

Ung atmosfære

SMIS I HYMENS LENKER: Kate Middleton og prins William gifter seg på fredag, og søsteren til Kate har fått oppgaven om å planlegge en mottakelse fredag kveld. Foto: PA.

300 av Kate og Williams venner er invitert på kveldsmottakelsen.

Ifølge avisens kilder er Pippa bestemt på at festen skal ha en yngre atmosfære enn tidligere på dagen.

27-åringen jobber med partyplanlegging til vanlig, blant annet gjennom foreldrenes firma Party Pieces. Gjennom kontakter i jobben har hun fått festen slik hun ville - blant annet skal hun servere iskrem.

Daily Mail siterer en annen kilde på at Pippa har valgt kremhvite blomster og blå-grå servietter til mottakelsen.

Les flere kjendissaker på vg.no/rampelys .

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder