BLIR TOBARNSMOR: Live Nelvik avslørte at hun skal bli mamma igjen samme dag som premieren på den nye sesongen av «Dama til», på NRK. Her på premierefest på kafeen Peloton, i Oslo. Foto: Frode Hansen , VG

Live Nelvik om graviditeten: – Jeg ønsker meg hele Kardashian-familien

Nelvik om Bjørnar Moxnes: – Trodde jeg skulle date en kommunist

Tre kjendismenn: Dette vet bare kjæresten om meg

Mandag avslørte programlederen (32) at hun venter sitt andre barn – men hun har ingen planer om å stoppe der.

Marthe Berg
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

– Det var det eneste riktige å gjøre, å avsløre nyheten «hjemme» – for det er sånn jeg ser på «P3Morgen», sier Live Nelvik da VG møter henne i forbindelse med premierefesten til NRK-serien «Dama til», mandag kveld.

I forbindelse med promoteringen av programmet gjestet Nelvik NRR P3-flaggskipet «P3Morgen» mandag, sammen med kjendiskokk Eyvind Hellstrøm. Det var da hun valgte å slippe nyheten om at hun venter sitt andre barn med programleder og skuespiller Tore Sagen.

FAMILIEBILDET: Den berømte Kardashian/Jenner-familien. Fra venstre: Khloe, Kylie, mamma Kris, Kourtney, Kim og Kendall. Bror Robert Kardashian er ikke til stede. Foto: Matt Sayles , Ap

– Jeg er gift og har et barn fra før, så denne graviditeten kan aldri kalles et uhell. Jeg har selvfølgelig lyst på flere barn, sier en strålende Nelvik.

– Kan du tenke deg mer enn to barn?

– Jeg har lyst på hele Kardashian-familien! Det er det som er drømmen. Tenk deg det julekortet. Men jeg er nok ikke like sterk som Kris Jenner, flirer hun.

Når terminen er vil hun imidlertid ikke avsløre.

– Jeg vet faktisk ikke. Jeg har ikke kontroll på så mye, for å være ærlig. Jeg vet ikke hvilket kjønn det blir heller.

Husker du denne? – Jeg følte meg som et sexsymbol etter fødselen

Moxnes overrasker

TYPEN TIL LIVE: Politiker Bjørnar Moxnes får prøve seg som kjæresten til Live Nelvik i den nye sesongen av «Dama til» Foto: Helge Mikalsen , VG

Mandag er det premiere på andre sesong av «Dama til», hvor Nelvik har fått være kjæresten til syv nye kjendiser – seks menn og en kvinne. Til VG forteller hun at det var særlig politiker Bjørnar Moxnes (R) og fotballspiller John Arne Riise som overrasket henne.

– Jeg har hele tiden vært litt skeptisk til Bjørnar. Ikke til utseende hans, selvfølgelig, men til hans politiske standpunkt. Jeg er jo ikke så rød av meg, så jeg trodde det skulle bli dørgende kjedelig og at jeg skulle date en kommunist, men så viste han seg å være skikkelig flørtende og vi hadde det kjempekoselig, forteller hun.

Se videoen: Live Nelvik: Jeg innviet Iselins pupper

Til Riise var også forventningene labre, men han viste seg å være en løsere kanon en først fryktet.

– Jeg trodde han skulle være veldig kontrollert og kjedelig, for han har jo gått på en del smeller i mediene tidligere, men det gikk vel to og et halvt minutt før han ropte «hore». Ikke til meg altså, men da han bommet på golfballen, ler hun.

Les også: Riise boikotter Se og Hør

Tore kommer best ut

– Har noen av kjærestene dine i serien hatt kvaliteter du skulle ønske Tore hadde?

– Stian Blipp har en utrolig deilig energi. Han er jo en kinaputt, og han er enda morsommere i virkeligheten. Den energien synes jeg er kul. Tore er mer kontrollert. Men hvis jeg må velge vil jeg nok gå for mer kontrollert i lengden også, sier hun.

– Har du fått erfare noen sider du er glad for at Tore ikke har da?

– Eyvind (Hellstrøm journ.anm.) er veldig dårlig til å lytte. Der er Tore bedre. Alt i alt kommer Tore best ut.

Les også: Live Nelvik ble deppa etter ryggoperasjon (krever innlogging)

Tre kjendismenn: Dette vet bare kjæresten om meg

I forbindelse med premierefesten på en kafé i Oslo sentrum stilte VG kjendisene følgende spørsmål:

– Hva er det bare kjæresten din vet om deg?

Stian «Staysman» Thorbjørnsen

Thorbjørnsen, som for tiden er aktuell på parketten i «Skal vi danse» hadde med seg kjæresten Tina Svestad på premierefesten. Han er også en av dem som får prøve seg som typen til Live Nelvik.

– Det er mye sykt. 90 prosent kan jeg vel ikke ta offentlig, flirer Thorbjørnsen i kjent stil, før han tar seg litt sammen:

– Det hun vet er nok at det ikke er så svart-hvitt som det ser ut som. Offentlig fremstår jeg som en absurd glad bamse. I virkeligheten jobber jeg hardt og veldig mye, og der er ikke alltid vi får så mye tid sammen.

– Noen dager jobber han 20 timer, så det er langt mer enn gjennomsnittsmannen. Vi spøker ofte med at vi gleder oss til pensjonisttilværelsen sammen, forteller Svestad.

Ronny Brede Aase

«P3Morgen»-programlederen ankom festen uten kjæresten og programlederkollega Tuva Fellmann. Han kunne likevel avsløre en noe flau detalj fra forholdet deres.

– Med fare for å være litt for utleverende: Jeg har lenge hatt problemer med å gå på do på offentlige steder, og har generelt vært veldig god på å holde meg. Men jeg har funnet ut at for å få et samliv til å fungere er jeg nødt til å kunne gå på do i samme husholdning. Jeg gjør det selvfølgelig ikke foran henne, men jeg kan gjøre det mens hun er hjemme nå, forteller han, og trekker en referanse til «Shitbreak» i «American Pie»-filmene.

Husker du denne? P3-Ronny etter fylleforsøk på lufta: – Jeg skammet meg

Arif

Rapperen Arif får også prøve ut hvordan det er å være i et forhold med Nelvik. På spørsmål om han har kjæreste smiler han lurt å svarer «ingen kommentar».

– Gitt at du har kjæreste, er det noe bare hun vet om deg?

– Ja, hun vet noe ingen andre vet, men jeg kan ikke si hva. Men jeg er kanskje litt mer åpenlyst følsom med en kjæreste enn med andre, sier han, og legger til at noen av historiene hun vet også kommer frem i musikken.

Plateanmeldelse: Arif – «HighEnd/Asfalt»

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder