FIKK EN SØNN: Tyra Banks og hennes norske kjæreste Erik Asla ble foreldre i januar. Foto: SPLASH NEWS ,

Det første bildet av Tyra Banks og norske Eriks sønn

På valentinsdagen publiserte supermodellen et bilde av seg selv og sin sønn på Instagram.

  • Ida Christine Johannessen

– Dette er den lykkeligste valentinsdagen i mitt liv. York, pappa @erikasla og jeg sender dere så mye kjærlighet, skrev Banks (42) under bildet hun postet på Instagram søndag.

Bildet er det første supermodellen har delt av sin sønn York som ble født 28. januar ved hjelp av en surrogatmor.

– Vi er så glad for at vi har fått en ny liten gutt, en gledesbunt. Veien dit har ikke vært lett, som jeg har fortalt om tidligere. Men det var et vakkert, skinnende lys i enden av tunnelen for meg og farens han, Erik, fortalte hun da sønnen kom til verden.

Banks ble kjæreste med den norske fotografen Erik Asla (51) i 2013, og York er deres første barn sammen. Asla delte også kjærestens bilde på sin Instagram-profil med teksten «Mor og sønn».

Har du lest? Slik beskriver Erik Asla superstjernen Tyra Banks

Banks og Asla møtte hverandre under 2013-sesongen av «America's Next Top Model», hvor modellen både er serieskaper, programleder og dommer. Etter kort tid dukket de første bildene opp av paret som spiste lunsj sammen, og noen månender senere bekreftet Asla forholdet.

Erik Asla er opprinnelig fra Drammen, men har vært bosatt i Los Angelse i flere år. Den kjente motefotografen har jobbet for de flere store norske og internasjonale magasiner og fotografert mange av verdens største stjerner.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder