FERSKT EKTEPAR: Johnny Depp og Amber Heard giftet seg denne uken. Her er paret avbildet på premieren av filmen «3 Days to Kill» i Hollywood i fjor. Foto:John Shearer,Ap

Johnny Depp har giftet seg

Hollywood-kjekkasen Johnny Depp (51) og hans kjære Amber
Heard (28) skal ha giftet seg i all hemmelighet tirsdag, melder flere amerikanske medier.

  • Eivind Lindkvist Johansen

Artikkelen er over fem år gammel

Depp og hans 23 år yngre utkårede skal ifølge People og E! News ha gitt hverandre sitt ja i en privat seremoni hjemme i parets egen leilighet i Los Angeles.

Stjernene møtte hverandre på settet til filmen «The Rum Diary» i 2011, men det gikk et helt år før Depp bekreftet at de to var blitt et par, til tross for at mediene i lengre tid hadde utpekt Heard som 51-åringens nye flamme.

Ifølge People planlegger paret, som ble forlovet i januar ifjor, en større bryllupsfeiring på Depps private øy, Little Hall’s Pond Cay, på Bahamas neste helg. En anonym kilde hevder overfor US Weekly at Depp og Heard planlegger en enkel feiring og skryter samtidig av forholdet mellom de to nygifte.

Bryllupsspekulasjonene startet allerede i forrige uke, da Depp møtte opp på en pressekonferanse for sin nyeste film, «Mortdecai», med det som så ut som en tradisjonell giftering.

Fra sitt forhold med den franske skuespilleren Vanessa Paradis har Depp to barn, Lily-Rose (15) og Jack (12). Heard, som ikke har barn selv, skal ifølge flere medier ha fått svært god kontakt med stebarna.

Datteren Lily-Rose ser også ut til å følge i sine foreldres fotspor. I fjor hadde 15-åringen en mindre rolle i Kevin Smith-filmen «Tusk», hvor faren spilte en forvirret, canadisk detektiv. Far og datter skal også spille i regissørens neste film, «Yoga Hosers», som for tiden filmes i USA og Canada.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder