SPÅR SAMMENBRUDD: Sir Elton John er bekymret for Miley Cyrus, her danser 20-åringen sammen med Robin Thicke under MTV Video Music Awards. Foto: AP

Elton John om Miley Cyrus: - Et sammenbrudd

Sir Elton John (66) er bekymret for at Miley Cyrus (20) er i ferd med å gå til grunne.

Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Briten uttrykker sin bekymring i kjølvannet av gjentatte oppslag den siste tiden, blant annet om den omstridte opptredenen på MTV Video Music Awards.

Han roper virkelig varsku, skriver The Australian.

- Jeg ser på Miley Cyrus og jeg ser et sammenbrudd som er i ferd med å skje. Og hun er så ung. Men hun har to plater på topp 20-listene, så hvem skal stoppe henne, sier Elton John, som hevder han har evnen til å «se en bil kollidere før det skjer».

På årets MTV Music Video Awards skapte 20-åringen overskrifter over hele verden for sitt oppsiktsvekkende show med artisten Robin Thicke. Over ti millioner TV-seere fikk med seg den frekke opptredenen hvor hun for anledningen var ikledd hudfarget bikini, og gned underlivet sitt mot Thicke.

Bekymret

Elton John har også snakket om sine bekymringer for Lady Gaga, som er gudmor til hans eldste sønn Zachary.

- Jeg ville gjerne snakket med henne nå, men jeg når ikke gjennom. Og det er tider hvor du må lytte

BEKYMRET: Sir Elton John sammenligner Miley Cyrus med Lindsay Lohan. Foto: PA PHOTOS

Sir Elton sier det er farlig når personligheten din begynner å ta over og blir viktigere enn musikken.

- Og når du har mennesker rundt deg som ikke stiller spørsmål ved det du gjør, er du på et farlig sted, sier han.

66-åringen trekker paralleller til Lindsay Lohan, som har flere fengselsopphold bak seg de siste årene.

- Lohan var en person med en suksessrik karriere, og så ødela foreldrene henne.

Spådde døden til Michael Jackson

I intervjuet hevder 66-åringen han han også hadde spådd den tragiske døden til Michael Jackson lenge før det skjedde.

- Jeg var i garderoben min i Las Vegas når de annonserte at Michael Jackson skulle spille 50 O2-konserter. Jeg snudde meg til agenten min å sa: «Han kommer ikke til å spille noen av de konsertene». Jeg kunne fortalt deg da at han kom til å dø, sier popstjernen.

- Han hadde drevet lenge med narkotika, og han var et rot - og jeg har kjent Michael siden han var 12 eller 13 år - det kom aldri til å skje. Alle sa at det kom til å bli kjempebra, og jeg sa: Hallo? Ser dere på det virkelige bildet her? fortsetter han

Sir Eltons kommentarer kommer mens han forbereder seg til slippet av hans nye låt «Diving Board», fra albumet med samme navn, som følger reisen til en ung stjerne på jakten etter berømmelse.

«Diving Board» slippes etter planen i USA 24. september og vil være Sir Eltons 30. soloalbum.

Miley Cyrus startet karrieren som barneskuepiller i TV-serien «Doc» og filmen «Big Fish». I 2006 gikk Cyrus over til å bli et tenåringsidol etter å ha fått hovedrollen i Disney Channel TV-serien «Hannah Montana», hvor hun spilte Miley Stewart.

Etter å ha signert en kontrakt med Hollywood Records i 2007, slapp hun albumet «Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus». I 2009 fikk hun et mer voksent image og slapp sangen «Party in the USA» som ble en internasjonal hit. Cyrus har sluppet i alt tre plater.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder