KOMMER NÆREMRE FAMILIEN: Prinsesse Madeleine med datteren Leonore på armen og ektemannen Chris O'Neil fotografert utenfor slottet i Stockholm på den svenske nasjonaldagen. Foto:SÖren Andersson / Tt,NTB scanpix

Madde og Chris flytter til London

Etter fire år i USA har prinsesse Madeleine og Chris bestemt seg for å bo nærmere familien sin, og flytter dermed til London.

Kristine Hellem Aanstad
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Det melder Svensk Damtiding.

Ved å flytte fra USA til London kommer prinsesse Madeleine, Chrisistopher O'Neill og lille Leonore nærmere både den svenske kongefamilien, men også Chris' familie.

Han er nemlig født og oppvokst i London, samt at moren hans Eva O'Neill bor delvis i byen og flere av hans halvsøsken bor i Storbritannia. skriver Aftonbladet.

Det svenske slottet ønsker onsdag formiddag ikke å bekrefte eller avkrefte opplysningene om flyttingen.

- Dette kan vi ikke bekrefte. Det har tidligere vært tanker hos paret om å flytte til Europa og nærmere Sverige, men jeg vet ikke om dette er bestemt. Det finnes i dag ingen konkrete planer på at de skal flytte fra New York. Prinsessen trives bra i USA og planlegger å bo der, sier slottes pressesjef Margareta Thorgren til den svenske avisen Expressen.

Sjefsredaktør i Svensk Damtiding forteller til avisen at deres kilder er til å stole på.

- Vi ville aldri publisert nyheten om vi ikke var sikker.

Prinsesse Madeleine og forretningsmannen Chris O'Neill møttes på en middag med felles, svenske venninner i 2010. I februar 2012 ble paret samboere i New York.

I juni i fjor giftet prinsessen seg med O'Neill i et storslått bryllup til en pris på 2,7 millioner kroner. Og tre måneder senere kom nyheten om at de ventet en datter.

20. februar i år ble Leonore født i New York.

– Hun har mørkt hår og mørkebrune øyne, og ligner på mamma. Det var det jeg håpet på, sa O'Neill da han møtte pressen i etterkant av fødselen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder