MUSIKERKJÆRESTE: Christine Teigen er i vinden om dagen. I tillegg til å være sammen med John Legend skal hun være én av jentene som skal pryde årets badedraktutgave av Sports Illustrated. Foto: AFP

«Norske» Christine i Sports Illustrateds badedraktnummer

(VG Nett) Christine Teigen (24) er sammen med musikerstjernen John Legend og blir nå regnet som én av verdens vakreste kvinner.

Jonas Pettersen
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Neste uke er «norske» Christine Teigen blant kvinnene som skal pryde årets Sports Illustated Swimsuit Issue 2010 sammen med blant andre Leonardo Di Caprios ekskjæreste Bar Refaeli. Det skriver hun på sin twitterside.

- Jeg kan endelig røpe at jeg er blant de vakre kvinnene som skal være med i Sports Illustrated Swimsuit Edition 2010.

Christine Teigen er amerikansk med norsk-thailandske aner, men refereres til som norsk i amerikansk presse.

Siden 1964

FORSIDEPIKE: Christine Teigen prydet forsiden av herrebladet Maxim i 2007. Faksimile: Maxim


Hver februar siden 1964 har sportsinteresserte amerikanere ventet på at den årlige utgaven av Sports Illustrated Swimsuit Issue skal dumpe nedi postkassen deres. Å få være med i denne utgaven blir regnet som noe av det mest prestisjefylte innen modellbransjen.

Brooklyn Decker, kona til tennisesset Andy Roddick, er også blant de heldige, og bekrefter at Teigen skal være med.

- Christine er fantastisk, kvitrer Decker.

Les flere rampelysnyheter

Forsvart av Legend

Teigen er oppvokst i Seattle, men bor nå i Los Angeles sammen med kjæresten, den amerikanske musikerstjernen John Legend, som hun har vært sammen med i to år.

Legend har tidligere forsvart kjæresten sin i media, da han mente at Teigen ble forhåndsdømt som dum på grunn av utseendet.

- De forventer at hun er teit, og sier: «Å, du dater en dum jente bare fordi hun er deilig.» Men folk dømmer deg uansett. Om du dater en jente som er mer vanlig, spør folk hvorfor jeg gidder å være sammen med henne. Jeg bryr meg imidlertid ikke noe om det, sa Legend til New York Daily News i februar 2008.

Følg Rampelys på Facebook

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder