BRUDD: Petter Pilgaard og Mari Haugersveen var nylig sammen på Gullruten, men bekrefter nå at de har brutt forlovelsen. Foto: Mattis Sandblad / VG

Slutt mellom Petter Pilgaard og Mari Haugersveen

Reality-paret Petter Pilgaard og Mari Haugersveen har brutt forlovelsen.

Martine Lunder Brenne
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Paret bekrefter overfor «God kveld Norge» at de har gjort det slutt, men ønsker ikke å kommentere bruddet ytterligere.

VG har ikke lykkes i å komme i kontakt med hverken Pilgaard eller Haugersveen fredag formiddag. Men da VG var i kontakt med Pilgaard torsdag var han sammen med Haugersveen og feiret 17. mai. Da hadde han følgende kommentarer til VG:

- Er det slutt mellom dere?

- Vi er sammen nå, Mari står her rett ved siden av meg.

- Så alt er fryd og gammen, og ikke noe brudd?

- Vi har det veldig bra. Hun går ved siden av meg, vi har vært hos en venninne av Mari i dag. Vi er i hvert fall sammen nå.

Paret møtte hverandre under innspillingen av «Paradise Hotel» i 2009, da Petter var deltager og Mari var stylist. De to har også hatt sitt eget reality-program på TV 2 og det var i siste episode av «Petter elsker Mari» i fjor at Pilgaard ga kjæresten en diamantring.

Pilgaard ville imidlertid ikke kalle det en forlovelse med én gang.

- Det betyr at jeg har forpliktet meg til Mari og at vi skal dele resten av livet sammen. Så da kjøpte jeg et lite symbol på det, sa han til VG.

Under TV 2s høstlansering samme år ble det imidlertid klart at de to var forlovet.

Petter Pilgaard gikk av med seieren i «Paradise Hotel» i 2009 og var i fjor programleder for reality-programmet «Big Brother».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder