KLARE FOR P2: Radioresepsjonen har en klar formening om hvordan man skal se ut dersom man jobber for P2. Foto: Kristine Barlow/Radioresepsjonen

Radioresepsjonen med kort radiocomeback

(VG Nett) På grunn av sykdom i NRK skal Radioresepsjonen ta over for Hallo i uken-gjengen på lørdag.

Ida Anna Haugen
ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

- Det blir Radioresepsjonen i luken, istedet for Hallo i uken. Det er vår vri på det, sier Steinar Sagen til VG Nett.

I dag kunne gutta meddele på sine hjemmesider at de skal være gjesteprogramledere for P2s satireprogram Hallo i uken. En engangsopptreden, men dog et raskt gjenhør med gutta på radio.

VGTV:Steinar Sagen: - Jeg må slutte å pille nese

- Jeg trodde det bare var TV som gjaldt for dere nå?

- Ja, men når det er sykdom i NRK, så må alle stille opp. Vi tok vår sjau nå, for da kanskje vi slipper neste gang, sier Sagen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

SNART TV-KLARE: Radioresepsjonen med Bjarte Tjøstheim, Steinar Sagen og Tore Sagen Foto: NRK

Hybridprogram

Radioresepsjonen var egentlig ferdig på radio tidligere i år, og har satset hardt på Radioresepsjonen på TV som har premiere på NRK i høst. Nøyaktig hva slags program som lytterne får høre på lørdag er foreløpig litt usikkert.

- Det blir vel en slags hybrid av Radioresepsjonen og Hallo i uken. Når vi først ble spurt var vi noe usikre på om vi bare skulle få manuset til Hallo i uken-folka, men sånn blir det nok ikke.

Les også: Ofres for Melodi Grand Prix

Fordommer

På et bilde gutta har tatt i forbindelse med P2-opptredenen gir de et lite innblikk i hvordan de ser for seg at hverdagen er i P2. Mange høykulturelle personer og plingplongprogrammer, tror Sagen.

- Vi har en del fordommer, ja. Så vi må nok gjøre litt mer research. Jeg hører bare på P2 om morgenen og innbiller meg at det er mer plingplong og sånn midt på dagen, sier Sagen.

- Hvem er best på plingplong og sånn, hos dere?

- Det er Bjarte. Han er mest inne i jazz og sære ting, sier Sagen.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder