LILLE-SPEARS: Jamie Lynn Spears (18) er lillesøsteren til Britney Spears (27).. Foto: AP

Lille-Spears' kjæreste skadd i bilkrasj

(VG Nett) Casey Aldridge, faren til Jamie Lynn Spears' 10 måneder gamle datter, er innlagt på sykehus etter en bilulykke.

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

Casey Aldridge (19) er ifølge bladet People siktet for uvettig kjøring etter ulykken som fant sted i Lousiana søndag morgen etter et utdrikningslag for en slektning. Det skal ikke være noe som tyder på at Aldridge var ruspåvirket.

19-åringen skal ha blitt hentet i ambulanse, men han skal ikke være livstruende skadd. Aldridge skal også ha hatt flere passasjerer i bilen. Tilstanden til disse er ikke kjent.

På intensiven

Aldridge, som er kjæresten til Britney Spears' lillesøster Jamie Lynn (18), er ifølge kilder innlagt på intensiven ved University of Mississippi Medical Center.

En ikke navngitt venn av familien opplyser til bladet at Aldridge er ved bevissthet og at han kommuniserer med familien, som sitter ved sykesengen.

- Legene mener at han vil bli helt frisk igjen, sier kilden og legger til at 19-åringen trolig vil bli liggende til overvåkning i tre dager til.

Skapte overskrifter

Det vakte stor oppsikt verden over da Britneys lillesøster ble gravid for halvannet år siden - bare 16 år gammel. Til tross for dystre spådommer holder Jamie Lynn og Casey fortsatt sammen, men de har ikke giftet seg.

Parets datter kom til verden for 10 måneder siden. Jamie Lynn, som inntil graviditeten var aktuell som TV-stjerne i «Zoey», har flyttet fra Los Angeles og hjem til Louisiana, hvor Spears-familien opprinnelig kommer fra.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder