Bildet er tatt på hurtigruteskipet MS Trollfjord - som seiler i Hurtigrutens tradisjonsrike rute langs norskekysten – et sted mellom Bergen og Kirkenes.

Bildet er tatt på hurtigruteskipet MS Trollfjord - som seiler i Hurtigrutens tradisjonsrike rute langs norskekysten – et sted mellom Bergen og Kirkenes. Foto: Privat

Paul Simon på hemmelig Norges-ferie

Her poserer den 75 år gamle poplegenden sammen med mannskapet på Hurtigruten.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Den siste drøye uken har Paul Simon vært på tur med MS «Trollfjord» langs norskekysten, og han fikk tilsynelatende god kontakt med mannskapet.

I en video som MS «Trollfjord» har lagt ut på sin egen Facebook-side synger Simon & Garfunkel-stjernen «Bridge over Troubled Water» sammen med mannskapet.

– Vi er vant til at både popstjerner, presidenter, kongelige og skuespillere jevnlig reiser med Hurtigruten. Vanligvis kommenterer vi ikke hvem vi har om bord. Folk skal få lov til å være på ferie uansett hvem de er, sier kommunikasjonssjef Rune Thomas Ege i Hurtigruten til VG.

Paul Simon om ekskona Carrie Fishers død: – I går var en forferdelig dag

– Men jeg kan bekrefte at Paul Simon har vært om bord på MS Trollfjord på en ferie langs norskekysten. Etter rapportene var han svært fornøyd med opplevelsen, sier Ege.

– Er han fortsatt om bord?

– Det kan jeg ikke kommentere, sier Ege.

Les også: Paul Simon og kona arrestert

Det er imidlertid langt fra første gang at Simon & Garfunkel-stjernen er i Norge. I oktober i fjor fikk han terningkast fem av VGs anmelder da han fylte Oslo spektrum, og i 2015 spilte han på samme sted med Sting.

Artisten har en lang karriere bak seg, og i fjor sommer antydet Simon at han har begynt å forberede seg på pensjonisttilværelsen.

– Å gi seg er en modig handling, og jeg har lyst til å finne ut hva som skjer når jeg legger opp. Da vil jeg kanskje få vite hvem jeg egentlig er. Var jeg bare et menneske som var definert av det han gjorde? Hvis det blir borte, og du må finne opp deg selv på nytt, hvem er du da?

Anmeldelse: Paul Simon - «So Beautiful Or SoWhat»

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder