ALVORLIG SYK: – Jeg har aldri vært så syk i hele mitt liv og trodde jeg skulle dø, sier Britt Ekland om mavesykdommen som rammet henne nylig. Foto: Ole Gunnar Onsøien NTB scanpix

Svensk «Hollywood-frue»: – Trodde jeg skulle dø

Britt Ekland (73) pådro seg en alvorlig magesykdom under et hotellopphold i England nylig.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Det skriver den 73 år gamle tidligere «Svenske Hollywoodfruer»-profilen på sin Instagram-konto. Her har hun også lagt ut et bilde av medisinen, Ery-Max, hun må ta for å bli frisk.

– Disse må jeg ta to av to ganger om dagen i syv dager for å ta kverken på bakteriene som jeg fikk via romservice på hotellet, skriver Ekland.

Det var den svenske avisen Expressen som først skrev om denne saken - og Ekland er ikke snauere enn at hun navngir hotellet hvor hun mener at du fikk servert den bedervede maten fra .

Les også: Britt Ekland (70) klar for «Svenske Hollywoodfruer»

Noe som igjen resulterer i en rekke oppmuntrende meldinger og oppfordring til å saksøke hotellet.

– Jeg har aldri vært så syk i hele mitt liv, skriver Ekland videre.

HOLLYWOODFRUENE: Maria Montazami, Britt Ekland, Siv Cotton og Gunilla Persson. Britt Ekland forlot serien i fjor.Foto: Tomas Engström/TV3

70 år gammel opplevde Bonde-baben Britt Ekland som av mange regnes som et av Sveriges desidert største sex-symbol gjennom tidene, en ny vår da hun ble med i TV3-serien «Svenske Hollywoodfruer». Og hun gikk høyt ut. Til avisen Aftonbladet sier 70-åringen at hun er «litt mer profesjonell enn de andre fruene».

Husker du denne? Britt Ekland: – Rod Stewart brukte trusene mine

For det er liten tvil om at Ekland er en ekte Hollywood-frue. Hun var gift med filmstjernen Peter Sellers fra 1964 til 1968. Hun har også vært kjæreste med popstjernen Rod Stewart og filmstjernen Warren Beatty. Hun har for øvrig et ekteskap bak seg med musiker Slim Jim Phantom, som hun ble skilt fra i 1992.

Britt Ekland forlot forøvrig «Svenske Hollywoodfruer» i fjor og da ble hun erstattet av Caroline Grane, som er akkurat halvparten så gammel som Ekland.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder