MODELLEN BLIR SANGER: Miranda Kerr har gått sammen med Bobby Fox og har spilt inn en cover av Elvis Presleys «You're the Boss». Her sammen med Orlando Bloom, som hun separerte seg fra i fjor. Foto: REUTERS

Miranda Kerr prøver seg som sanger

Victoria's Secrets-modellen Miranda Kerr (30) skal slippe en cover-versjon av Elvis Presley med «Jersey Boys»-stjerne Bobby Fox (31).

  • Felicia Alvsing

Artikkelen er over seks år gammel

Den australske modellen har slått seg sammen med Bobby Fox, kjent fra musikalen «Jersey Boys», og spilt inn sin versjon av avdøde Presleys «You're the Boss».

Kerr avslørte nyheten på Twitter, men det skal ikke være snakk om karriereskifte.

- Jeg pleier å synge i dusjen, men @dancingfox overtalte meg til å spille inn en duett med ham. Ikke et karriereskifte, bare litt moro!, skrev hun.

Se tweeten nederst i saken!

Fox, som er basert i Australia, er snart akutell med sitt debutalbum, og han fløy til New Zealand hvor Kerr jobbet på en photoshoot. De spilte inn sanegen på en natt.

En talsmann for Bobby Fox sa til MailOnline at modellen var fantastisk å jobbe med.

- Hun tok ikke seg selv altfor seriøst - hun bare gikk inn i karakter og hadde det morsomt under innspillingen av sangen.

«You're the Boss» skal utgis på iTunes 14. mars.

I oktober ble det kjent at Kerr og ektemannen, skuespiller Orlando Bloom, skulle skilles. Paret var gift i tre år, og de har den to år gamle sønnen Flynn sammen.

I usually just sing in the shower but @thedancingfox convinced me to record a duet with him. Not a¿ http://t.co/nVe4TkO2qx
— Miranda Kerr (@MirandaKerr) February 23, 2014

Mer om

  1. Hollywood

Flere artikler

  1. Miranda Kerr fikk en sønn

  2. Miranda Kerr og Evan Spiegel gift

  3. Miranda Kerr etter bruddet: - Jeg vil utforske

  4. Bieber og Bloom: Har havnet i pikant firkantdrama

  5. Pet Shop Boys har tidenes coverlåt

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder