IDYLLISK: Markus Foss og Tone Damlis nye hus er fra 1924 og ligger kun få kilometer fra Sandvika sentrum. Tomten er på nesten to mål og har blant annet tinglyst rett til båplass i Blommenholm båtforening. Foto:HELGE MIKALSEN,VG

Her er Tone Damlis nye familiehjem

Popstjernen og kjæresten kjøpte oppussingsobjekt for 9,4 millioner

Tone Damli (27) og kjæresten Markus Foss' (32) nye familievilla i Bærum trenger mer enn ett strøk maling før den er innflyttingsklar.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

I slutten av mai kunne VG fortelle at parets Frogner-leilighet ble solgt for over 8,2 millioner kroner etter en uke på markedet.

Nå har Damli og Foss sikret seg sitt nye hjem på Blommenholm i Bærum.

NYTT HUS: Tone Damli og Markus Foss ble kjærester for rundt to år siden. I fjor fikk paret datteren Billie sammen. Her er de på Elles sommerfest. Foto:Stian Gregersen,VG

Det bekreftet Damli overfor VG på motebladet Elles sommerfest på Ekebergrestauranten i Oslo tidligere i sommer.

– Vi har kjøpt hus i Bærum. Sommeren kommer til å bli brukt til oppussing. Huset er fra 1920, og det er ikke gjort noe der de siste 30 årene, sier hun.
– Har du fått kalde føtter etter huskjøpet?

– Jeg får aldri kalde føtter. Jeg bare hopper ut i ting, og angrer ikke. Jeg tror det er en god egenskap, smiler hun og understreker samtidig at det er Markus som er den mest «handy» av de to.

Får det som hun vil

Nå har Damli ifølge egen blogg fått nøklene til huset. Huset er ikke klart for innflytting, og enn så lenge bor den lille familien på Markus Foss' «promperom», ifølge Damli.

– Huset er veldig gammelt, så vi har en stor jobb foran oss, men det er en jobb vi gleder oss enormt til. Det kjekke med å pusse opp et så gammelt og slitent hus er at man får det akkurat som man vil, skriver hun.

Det toetasjes store huset fra 1924 er på rundt 260 kvadratmeter, og har til sammen fire soverom, to kjøkken og stuer.

– Glad og lykkelig

Med nesten to mål tomt, er det også nok av tumleplass for familien utendørs. Både barnehager og flere skoler ligger i kort avstand fra boligen.

– Ser frem til en ny epoke i livet, et nytt eventyr er i ferd med å starte. Voksenpoeng med eget hus i Bærum! Jeg er glad og lykkelig. Også gleder jeg meg til å se lille Billie tasse rundt barfot i hagen, stor plass til å boltre seg på.

Les også: Rallysjåføren som kapret Tone Damlis hjerte

Prisantydningen på det 91 år gamle huset var på 8,4 millioner, men etter det VG erfarer gikk det en million over takst.

Eiendomsmegler i DNB Eiendom, Edvard Chapsang, som solgte boligen ønsker ikke å kommentere noe rundt salget.

Markus og Tones nye familiehjem er langt fra innflyttingsklart, og personer i nærområdet mener det må totalrenoveres – eller i verste bygges om helt – før paret kan ta med seg datteren Billie (1), som ble døpt i oktober i fjor, og flytte inn.

Har du lest? Tone Damli raser mot falsk reklame

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder