SLANKERE: Tore Sagen har vært gjennom en livsstilendring. Her sammen med NRK-forloveden Live Nelvik. Foto: MARIUS KNUTSEN

Tore Sagen gikk ned 13 kilo

NRK-kjendisen: - Jeg har lagt om livsstilen!

(VG Nett) «Radioresepsjonen»-programleder Tore Sagen (31) har rast ned i vekt etter at han la om kostholdet og begynte å trene. Men han vil ikke kalle det slanking.

Marcus Husby
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Det var i gårsdagens episode av Harald Eia og Bård Tufte Johansens program «Brille» på NRK1 at Sagen fortalte om vektreduksjonen.

På spørsmål fra Eia om at han hadde blitt slankere, så svarte Sagen følgende:

- Ja, det stemmer. Men jeg har ikke slanket meg. Da blir man tjukk igjen. Jeg har lagt om livsstilen. Det vil si at jeg spiser mindre, og kanskje til og med en grønnsak i ny og ne.

- Jeg har også trent litt. Et par ganger i uka. Ikke tre - men to, sier han i programmet.

(Saken fortsetter under bildet!)

RADIO-TRIO: Bjarte Tjøstheim (f.v.), Steinar Sagen og Tore Sagen er kjent fra NRK P3-programmet «Radioresepsjonen». Foto: KIM ERLANDSEN/NRK

Fikk barn med samboeren

Sagen, som er en av tre programledere i NRK P3-programmet «Radioresepsjonen», forteller at livsstilsendringen har ført til at han har gått ned totalt 13 kilo.

- Men jeg har kanskje gått ned enda mer. Skjegget veier også noe. Akkurat som når man veier seg og glemmer å ta mobilen ut av lomma. Ja! Jeg har 200 gram å gå på, fleiper han i «Brille».

VG har vært i kontakt med Sagen per e-post. Han ønsker ikke å utdype vekttapet.

- Hadde jeg visst at det skulle bli VG-sak av det hadde jeg aldri slanka meg. Det er det eneste jeg har å tilføye, skriver han.

Privat er Sagen samboer med NRK-forloveden Live Nelvik. Paret ble foreldre til datteren Liv i april.

I sommer avslørte Nelvik at hun synes det var rart at de to ikke fikk barn tidligere.

- Det var en sånn: Jeg må forplante meg med deg, helst nå. Så jeg synes det var imponerende at vi var sammen et år før vi fikk barn. Det tok i alle fall ikke lang tid før jeg kjente på den dyriske forplantningsgreia, at Tore var den som skulle føre mine gener videre. Jeg tror mye faller på plass når du finner den rette, sa hun til bladet Stella.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder