Jon Almaas vil hevne Harald Eias tisse-stunt

Under innspilling av programmet «Brille» tisset Harald Eia i buksa og utover gulvet i NRKs Studio 1 der «Nytt på Nytt» spilles inn. Nå vil Jon Almaas ta hevn.

  • Jennifer Bråthen

Artikkelen er over seks år gammel

- Jeg skal til TVNorge å bæsje i resepsjonen der. Det er det første som slår meg. Det vil være en grei ting å gjøre, ler Almaas da P4 Radiofrokost spør om han skal hevne seg på Harald Eias tisse-stunt.

Det var da Eia forrige torsdag i introduksjonen til et av temaene ville vise frem «et av naturens aller største mysterier» at han tisset i NRKs Studio 1.

- Dette er veldig frekt, særlig når du tenker på at «Brille» skal sendes på TVNorge, påpeker Almaas til P4.

VGTV: Se innslaget der Eia tisser på seg

VIL TA HEVN:«Nytt på Nytt» spilles inn i studioet der Harald Eia tisset. Nå lover Jon Almaas å ta hevn. Foto: VG

NRK-programlederen setter slettes ikke pris på sin tidligere kollegas oppførsel i studio der «Nytt på Nytt» også spilles inn.

- Vi er vennlige og rause med andre, men man tisser ikke når man er på besøk et sted, det kan man gjør hjemme, sier han i radiosendingen.

Til VG sier Almaas at Eia kan få tisse hvor han vil, men han ønsker ikke å kommentere saken ytterligere.

Tilstede under innspillingen av «Brille» var Cecilie Steinmann Ness, Vegard Ylvisåker og Egil Hegerberg. Ylvisåker la merke til at urinen trakk ned i gulvet.

Dette har ført til at NRK nå vil undersøke om Studio 1 kan ha fått skader etter episoden, fordi det tok for lang tid å tørke opp urinen.

- Vi har fått kunnskap om at aktivitet i studio resulterte i at vi må utbedre noe i selve studiodekorasjonen. Foreløpig har vi kun fått sjekket overflatene, hva som har skjedd med konstruksjonen under har vi ikke oversikt over, sier Arild Gundhus, som er designsjef hos NRK, til VG.

Harald Eia forklarer at tissingen bunner i et ønske om å bygge kunnskap. Til VG forteller han at han måtte drikke en del ekstra før stuntet.

- Jeg kunne ha stoppet tidligere når effekten var der, men det var vanskelig, smiler komikeren.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder