FORELDRE: Julianne og Ulrik Nygård tok imot VG hjemme i sin egen stue i desember i fjor. Da var hun fire måneder på vei. Foto: Mattis Sandblad/VG

Pilotfrue ble mamma for første gang

Julianne «Pilotfrue» Nygård (27) avslører fødsel på Instagram.

Publisert:

Julianne Nygård, best kjent som «Pilotfrue» og ektemannen Ulrik Nygård (38) har blitt foreldre for første gang. Det avslører paret på Instagram.

– Utslitt og lykkelig mamma. Endelig, skriver Julianne under bildet av seg selv og en liten babyhånd.

Det har foreløpig ikke lyktes VG å komme i kontakt med de rykende ferske foreldrene. Men ektemannen Ulrik, også han bloggprofil, postet tirsdag et bilde på Instagram-stories som viste kona på fødeavdelingen med et lystgassapparat. Dermed har parets følgere i sosiale medier ventet i spenning. Nå trenger de altså ikke vente lenger.

Pilot Ulrik har også tatt til Instagram etter den vellykkede fødselen. Deg har mamma og pappa ventet lenge på. Du e heilt perfekt. Vi elsker deg allerede. Velkommen til verden, Severin, skriver han under bildet av en bitteliten babyhånd.

Allerede i januar informerte Pilotfrue om at barnet i magen var en gutt.

Pilotfrue har ikke blogget siden mandag. Da fortalte hun at det ikke hadde vært tegn til fødsel i løpet av helgen, og at hun skulle til jordmor for sjekk.

«Hva om de setter meg i gang i morgen? Herregud, jeg er så spent!», skrev hun.

Fått med deg? Kjøpte hus til 22 millioner

Det var i desember i fjor at paret meldte at de var gravide – igjen. De har nemlig forsøkt mange ganger uten å lykkes. Paret har fått mye ros for å være åpne rundt den vanskelige prosessen de har hatt i forsøket med å få barn. De har forsøkt prøverørsbefruktning flere ganger, men tre svangerskap har endt i spontanaborter.

(Artikkelen fortsetter under videoen)

Julianne til VG+: De sa fruktbarheten min var på nivå med en eldre dame

Like før jul skulle paret i gang med sitt femte forsøk, men det rakk de aldri. Julianne ble nemlig gravid på naturlig vis.

– Vi tar det som et veldig godt tegn at det skjedde naturlig, at kroppen faktisk har villet dette på egen hånd. Det er jo en gladhistorie, et julemirakel og en solskinnshistorie – alt på en gang, sa en lykkelig Julianne til VG den gangen.

Ulrik: – Ble mobbet til å forstørre leppene

TV-seerne har i vår gjennom sesong åtte av «Bloggerne» på TV 2 kunnet følge prosessen paret har vært gjennom.

Julianne giftet seg med pilotkjæresten Ulrik i februar 2016, derav bloggnavnet «Pilotfrue».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder