SLIPPER UT AV FENGSEL: Jeremy Meeks har sittet i fengsel for gjengkriminalitet og våpenbestittelse, men ble fort kjent for dette portrettet da han ble pågrepet i juni 2014. Foto: Stockton Police / Handout , Reuters

«Dreamy McMug shot» blir modell

Jeremy Meeks har sonet ferdig sin dom i fengsel og møter nå det frie liv med en modellkontrakt.

Ida Christine Johannessen
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Da arrestasjonsbildet av Jeremy Meeks ble offentliggjort av politiet i Stockton, Carlifornia i 2014 kokte det i sosiale medier.

Bildet fikk flere tusen likerklikk og kjærlighetserklæringene strømmet inn. Han fikk fort kallenavnet «Dreamy McMug Shot», og både pornoindustrien og flere modellbyråer lot seg imponere av Meeks' utseende.

En eventuell modellkarrière måtte derimot la vente på seg da Meeks måtte sone en fengselsdom for gjengkriminalitet og våpenbesittelse.

Les også: Nå er kronprinsen militær fallskjermhopper

Nå har han sluppet ut av fengsel og Meeks forteller på sin Instagram-profil at han har fått en kontrakt med modellbyrået White Cross Management.

– Jeg vil takke familien min og alle for deres kjærlighet, støtte og bønner. Jeg er overveldet og takknemlig for det som ligger foran meg. Jeg er klar, skriver han under bildet av seg selv og byråets fotograf Jim Jordan.


Saken er også omtalt av TV2.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder