Louise Angelica Riise om India-oppholdet: – Ikke helt som vi hadde forestilt oss

Livet som fotballfrue er ikke så glamorøst som mange kanskje tror, røper Louise Angelica Riise.

  • Maiken Svendsen
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

– Jeg har satt mye på vent i mitt eget liv for at John Arne skulle fortsette å leve ut fotballdrømmen sin, skriver Louise Angelica Riise i en SMS til VG.

Hun sier at hun ser frem til de kan flytte hjem til Norge for godt. Da er det hennes tur til å leve ut drømmene sine.

– Å være fotballfrue er ikke så glamorøst som mange skal ha det til, mener hun.

VGTV: Se VGTV-serien Riise + Louise

Må starte på nytt

I fjor høst førte John Arne Riises fotballkarriere paret til India, men etter få måneder i landet er paret nå tilbake i Norge.

Louise Angelica Riise forklarer at hun savner et hjem hvor hun kan slå seg til ro i mer enn to år. Paret har flyttet seks ganger de siste fire årene.

– Det tar på å flytte fra land til land, man må starte helt på nytt igjen og igjen, forteller hun.

Hun understreker imidlertid at hun er eventyrlysten og at hun derfor føler seg priviligert som får oppleve så mye spennende. Det er både fordeler og ulemper å med å være gift med en fotballspiller, mener hun.

Les også: Første mann med i «Bloggerne»

– Var mye alene

– Tilværelsen i India var ikke helt som vi hadde forestilt oss. Vi ble lovet ting som utflukter, eventer og turistattraksjoner, forteller hun.

I den nye sesongen av «Bloggerne» på TV 2 får vi følge paret i denne perioden. I traileren kan du se Riise fortelle at hun kjeder seg «noe ekstremt».

— Mye skulle tilrettelegges for spillerne, og det ble mye fokus på deres trening og satt av mye tid til promotering av klubben. Det gjorde at jeg var mye alene på hotellrommet, fordi jeg var eneste av damene de fem første ukene, sier hun.

Sa nei sammen

Likevel mener hun det ikke bare var hennes situasjon i India som gjorde at de valgte å flytte hjem.

– Vi hadde opplevd mye sykdom underveis, og vi var slitne. Avgjørelsen om å takke nei tok vi sammen, forteller hun.

Husker du? Riise ble bedt om å fjerne seg fra Holmenkollen

Vel tilbake i Norge har hun en følelse av at hun aldri vet hvor lenge de blir. Paret rakk akkurat hjem til julaften, noe som var viktig for dem begge.

– Jeg nyter å være tilbake i Oslo og tilbringer mye tid med venner og familie, i tilfelle vi snart flytter utenlands igjen, sier hun.

BLOGGERNE: Disse møter du i sesong 5 Foto: Bjørn Wad , TV2

I tillegg til å følge John Arne og Louise Angelica Riise, er det ti andre bloggere som åpner opp for kameraene i den femte sesongen av «Bloggerne». Suzanne Aabel er tilbake etter en sesongs pause. Sophie Elise Isachsen, Anna Rasmussen og Kristin Gjelsvik er tilbake også i denne sesongen. De nye er «pappahjerte», Jonas Fossum, brødrene Neteland, Felix Baldauf og Tonje Blomseth. Serien har premiere i mars på TV2 Livsstil.

Les også: «Fett»-redaktør har sansen for Sophie Elise

I INDIA: Louise Angelica og John Arne Riise på stranden i Goa. Foto: Privat ,

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder