KONE OG MANN: Kim Kardashian og Kanye West. Foto: AFP

- Nå er de gift!

Mobilforbud blant gjestene

Kim Kardashian og Kanye West har sagt ja til hverandre i Italia, skriver People.com.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Etter nesten en uke med heidundrende «vorspiel» i Paris har paret i dag sagt ja til hverandre i fortet Belvedere i Firenze i Italia. Det skriver People.com.
Bryllupsinngåelsen er bekreftet av TV-selskapet som produserer reality-serien «Keeping up with the Kardashians» ifølge nyhetsbyrået AP.

Eonline.com skriver at hele Kardashian-familien var til stede, og at stefar Bruce Jenner førte Kim ned midtgangen.

De to ga hverandre ringene under oppsyn av pastor Rich Wilkerson Jr fra Miami. Kardashian-familiens venn og partyfikser Sharon planla festlighetene.

Les på minMote: Kardashian ladet opp til bryllupet i luksusdesign

Etter vielsen fortalte Kris Jenner, som er brudens mor, at hun renner over av glede for Kim, Kanye og deres datter North.

- For et magisk og romantisk bryllup. Jeg føler meg velsignet som har fått en ny sønn og hans familie som en del av vår egen, uttalte hun til EOnline.

En ikke navngitt kilde forteller People at Kanye West var svært nervøs før vielsen.

MOTEGJEST: Sjefredaktør Franca Sozzani i italienske Vogue var blant de mange bryllupsgjestene. Her ankom hun fortet i Firenze hvor bryllupet fant sted. Bak ser vi den Oscar-vinnende regissøren Steve McQueen. Foto: Ap Foto:

- Han skjønte tydeligvis alvoret i det som var i ferd med å skje. Om morgenen var det bare smil, men jo mer det nærmet seg kunne du se at nervene kom. Det er vanlig for de fleste brudgommer. Jeg har sett alt før, sier personen til nettstedet.
Det er første gang Kanye West gifter seg. Hans nybakte kone har derimot to tidligere ekteskap bak seg.

Kjendisparet skulle i utgangspunktet gifte seg i Chateau du Roi-Soleil, selve Solkongens slott. Det fikk de imidlertid ikke tillatelse til. Derfor falt valget på Firenze, og det gamle fortet Forte Belvedere fra 1600-tallet.

Paret har oppholdt seg i Paris i forkant av det storslagne bryllupet, og har hatt en stor skare av papparazzier etter seg.
Strenge regler for gjestene

Ingen bilder har ennå kommet av brudeparet eller festlighetene innendørs i Firenze. Vogue-redaktør Andre Leon Talley har snakket med Etonline.com og han sier festlighetene har vært preget av masse glamour - og vedvarende «mystikk» og hjemmelighold. Han avslører også at gjestene har strenge regler de må følge.

- Vi har ikke lov til å snakke (om bryllupet) eller å dele noen detaljer. Ingen har lov til å ha mobiltelefoner, selv om noen klarte å snike dem inn.

Brudgommen selv, Kanye West, har imidlertid sluppet gjennom telefonforbudet ser det ut til. Lørdag kveld har han lagt ut et litt kryptisk bilde på instagram av en mann som spiller på et hvitt flygel..

//instagram.com/p/oZCZzRN8eh/embed/

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder