BLOND: Javier Bardem spiller skurk i den nyeste James Bond-filmen. På det første bildet fra filmen har han halvlangt blondt hår, brun bukse og vest,og hvit blazer. Foto: SF Norge.

Se Javier Bardem (42) som James Bond-skurk

Trailerpremiere på VGTV

(VG Nett) Den dampende ferske traileren til den nye James Bond-filmen viser den spanske kjekkasen Javier Bardem i rollen som Daniel Craigs fiende.

  • Marie Kulander Kvitrud
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Den nye Bond-filmen blir den 23. i rekken, og Bardem tok over rollen etter den franske skuespilleren Mathieu Amalric, som var skurk i den forrige filmen «Quantum of Solace» i 2008.

VGTV: Se den heftige traileren her

Sony Pictures and MGM slapp tirsdag traileren til filmen «Skyfall», som viser Javier Bardem i rollen som Bond-skurk.

- Jeg er veldig spent. Mine foreldre tok meg med for å se filmene, så jeg har sett dem alle. Å spille i en kommer til å bli gøy, sa Bardem i fjor i et TV-intervju med «Nightline».

SKURK: Javier Bardem har blondt hår, og er kledd i brun bukse, vest, hvit blazer i rollen som Bond-skurk. Foto: SF Norge.


Bardem har tidligere hatt ondskapsfulle roller, som for eksempel i suksessfilmen «No Country for Old Men» av Cohen-brødrene. Da spilte han en kaldblodig leiemorder.

Prestasjonen hans var da så god at han ble belønnet med både Oscar og Golden Globe-pris for rollen.

VGTV: Møt den nye Bond-dama

Skurk-rollen i James Bond-filmen beskriver han som nyansert.

- De endrer hele dynamikken. Jeg skal spille Bonds erkefiende ja, men alt er ikke så opplagt. Det er mer nyansert, så dette er veldig spennende, sa skuespilleren til Awards Tracker i februar i fjor.

Den nye Bond-filmen har verdenspremiere 26. oktober i år.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder