ULYKKESFUGL: Ida Fladen var maks uheldig før TV2s sending av Sommertid. Programlederen fikk et ublidt møte med en glassvegg og måtte trekke seg fra programmet. Foto:Krister Sørbø,

Ida gikk på glassvegg - måtte trekke seg fra direktesending

Jenny Skavlan måtte steppe inn for ulykkesfuglen.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Programlederyndlingen Ida Fladen måtte trekke seg fra kveldens TV2-sendte sommertid. Grunnen? Et ublidt møte med en glassvegg.

Det melder Romerikes Blad.

– Her står jeg alene og blomstrer

Det var medprogramleder Gunhild Dahlberg som måtte informere seerne før sendingen startet.

– Mange lurer på hvorfor jeg står alene nå. Vi hadde et lite tilfelle. Rett før sending slo Ida Fladen hodet sitt og hun kunne dessverre ikke bli med på sending – så her står jeg alene og blomster

Programleder-skifte

– Ida var veldig uheldig på vei inn i studio før sending og gikk inn i en glassvegg, forteller kommunikasjonsrådgiver i TV2 Christoffer Solstad Steen til VG.

Ida fikk vondt i hodet og produsentene valgte å sende henne til en legesjekk for sikkerhetsskyld. Inn kom Jenny Skavlan.

– Sendingen har gått sin gang, og det er veldig sporty av Jenny å stille opp på så kort varsel, sier Steen.

Ifølge Steen skal Ida etter forholdene ha det bra.

Fikk program-kritikk

Det sies at det er av sine egne man skal ha det. Og etter at sommertid-duoen Øyvind Fjeldheim og Katarina Flatland ble byttet ut til fordel for Gunhild Dahlberg, Ida Fladen og Guri Solberg i sommer, var det flere som reagerte.

På Facebook gikk tidligere TV 2-programleder Oddvar Stenstrøm (68) hardt ut mot sin tidligere arbeidsgiver – og ikke minst programmet «Sommertid».

Programleder Ida Fladen svarte på kritikken, og mente det var spennende at nye «Sommertid» skapte debatt og engasjement. Samtidig synes hun det var litt stas at Stenstrøm med sin fartstid i TV2 tok seg til til å kommentere programledernes innsats.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder