POPULÆRE: Du må være rask på labben om du ønsker å se disse to live. FOTO: Gustav Mårtensson, VG

Marcus & Martinus-hysteri i Sverige: Utsolgt på 14 minutter

Under et kvarter etter at de tolv tusen billettene ble lagt ut, var Marcus & Martinus' Globen-konsert i Stockholm utsolgt.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Duoens manager, Jon F. Leiulfsrud, forteller at billettene ble revet bort på 14 minutter.

– Det er helt sinnsykt! Vi har jo merket entusiasmen i Sverige, og alle hadde god magefølelse på at det kom til å gå fort, men 14 minutter var raskere enn vi hadde regnet med, sier Leiulfsrud til VG.

Les også: Marcus & Martinus til svensk storscene

Ekstrakonsert

Det hysteriske billettsalget ble først omtalt av Aftonbladet, som skriver at arrangørene har satt opp en ekstrakonsert med ungpikeidolene samme dag. De som ikke fikk tak i billetter til konserten klokken 20, fikk en ny sjans til å sikre seg plass på ekstrakonserten klokken 14.

– Den er snart utsolgt den og, sier Leiulfsrud da VG snakker med ham i 17-tiden lørdag.

Les også: Marcus & Martinus setter norsk topp 10-rekord på VG-lista

Jublet

Manageren forteller at nyheten om billettsalget ble svært godt mottatt av Marcus & Martinus selv.

– Det ble full jubel da de ringte fra Live Nation, sier Leiulfsrud, og legger til at duoen for tiden streames mer i Sverige enn i Norge.

– De har også ligget høyt oppe på albumlista der i sommer, sier han.

Så du denne? Marcus og Martinus erobrer VG-lista – men ikke jentene (sier de)

Elleville tilstander

De 14 år gamle tvillingene gjør det stort i Sverige. Tidligere i sommer var det så voldsomt trykk av folk som ønsket å se de to i fornøyelsesparken Gröna Lund i Stockholm, at parken måtte stenge dørene. En drøss av fans som hadde gledet seg til å se sine norske idoler, måtte gråtende innse at det ikke ville bli noe av.

Det er ikke eneste gangen Marcus og Martinus har skapt kaos med sin tilstedeværelse i Sverige. De har sprengt kapasiteten både på Liseberg i Gøteborg og på Skansen i Stockholm. På et sommershow i Malmö måtte opptredenen avlyses fullstendig, på bakgrunn av at arrangøren ikke kunne garantere for publikums sikkerhet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder