BANKETT: John Legend og Chrissy Teigen på Nobel-middag på Grand Hotel i Oslo søndag kveld. Foto: NTB SCANPIX

Chrissy Teigen valgte sjokkrosa i Oslo

Gravide Chrissy Teigen (32), kona til John Legend (38), satte farge på Nobel-banketten i Oslo.

Artikkelen er over to år gammel

Etter gårsdagens fredsprisseremoni i Oslo Rådhus gikk ferden senere til den tradisjonelle Nobel-banketten på Grand Hotel, der fredsprisvinnerne, det offisielle Norge og Nobel-artistene inntok en bedre middag.

Oppdatert? Han er vert for fredspriskonserten

Norskættede Chrissy Teigen, som besøker Norge for aller første gang, var iført en knallrosa kjole, som allerede har rukket å vekke oppsikt i amerikanske medier.

I kveld er Legend blant artistene som skal underholde på fredspriskonserten i Telenor Arena. Norgesvennen Legend har opptrådt på denne konserten ved to anledninger tidligere. Norge var faktisk det første landet soulstjernen gikk helt til topps på listene – i 2005.

Husker du? John Legends norske opptur

STJERNEPAR: John Legend og Chrissy Teigen. Foto: NTB SCANPIX

Det har vært spekulert i om Legend ville ta med seg kona – kjent modell og TV-personlighet i USA – denne gangen. Først da hun postet bilde og skrev på Twitter i går, var det klart at hun hadde landet på norsk jord.

«Oslo! Så nydelig, rolig og fredfullt. Til og med flyplassen», skrøt hun.

Teigen var blikkfang i Legends video «Stereo» i 2007, og de forelsket seg. Paret forlovet seg i 2011 og giftet seg i 2013. Barnet i magen er det andre for stjerneparet, som fra før har datteren Luna på halvannet år.

Bakgrunn: De fikk fredsprisen

På scenen i kveld går også Sigrid Solbakk Raabe (21) fra Ålesund. Det gjør også svenske Zara Larsson (19). Det danske bandet Lukas Graham og norske Matoma (26) skal også opptre.Æresgjester er fredsprisvinnerne – Den internasjonale kampanjen for forbud mot atomvåpen (ICAN).

Teigen har skrevet i en gratulasjonshilsen på Instagram at «fredspirsen er velfortjent». Hun takker også Oslo for at byen tar imot henne og ektemannen.

Sjekk: Kommer til Nobelkonserten – får kjeft for kritikk

Årets fredspriskonsert er den 24. i rekken.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder