Sexy vegetarianere

RAMPELYS

Dyrevernere mener Pamela Anderson kan takke vegetarkosten for sin myke hud og sitt vakre smil.

Publisert: Oppdatert: 25.02.03 13:26

PETA mener alle kandidatene er supersexy og at de oser av vegetarisk vitalitet.

Dyrevernorganisasjonen mener det ikke er noen godt skjult Hollywood-hemmelighet at vegetarianere er vakre - millioner av vegetarianere får skjønnheten og energien sin fra den kjøttfrie dietten, mener PETA.

Det er nok av vegetar-kandidater å velge mellom, både på kvinne- og herresiden:

I tillegg til Pamela Anderson er blant andre Liv Tyler, Alicia Silverstone, Drew Barrymore, Shania Twain, Kim Basinger og eks-president-datter Chelsea Clinton vegetarianere.

På herresiden er Paul McCartney, Woody Harrelson, Prince, Moby, Ian McKellen (Gandalf i «Ringenes Herre») og Alec Baldwin blant kandidatene.

Det finnes også kjente norske vegetarianere og eks-vegetarianere:

Liv Anne Furmyr (23) «sprakk» etter kort tid da hun deltok i reality-serien «Farmen» på TV 2, etter at hun hadde vært vegetarianer i syv år.

Morten Abel var også vegetarianer, men forsynte seg grovt av kjøttet i tapasretten under et VG-intervju i november. I et intervju med Bergens Tidende i år fortalte han at han var i ferd med å gjøre comeback som vegetarianer.

Arve Tellefsen har også vært vegetarianer i perioder.

Haldor Lægreid, vår foreløpig siste Grand Prix-deltager, er vegetarianer. Det samme er blant andre Christer Falck, Jon Skolmen og Marit Åslein.

Her kan du lese mer om