UTTALER SEG: Sophie Elise i 2022.

Sophie Elise kommenterer på Instagram: − Skulle aldri vært lagt ut

Sophie Elise (28) uttaler seg for første gang i egen kanal etter det omstridte Instagram-bildet.

Publisert:

– Det har vært stille fra meg en stund. Det er ikke fordi jeg ønsker å gjemme meg, eller fordi jeg ikke har ønsket å ta konsekvensene, skriver influenceren i en Instastory.

Dette er første gang Sophie Elise Isachsen kommenterer – i egne kanaler – det mye omtalte bildet hun la ut på Instagram av seg selv og en annen profil, der den andre profilen holdt en liten gjennomsiktig pose med noe hvitt i.

– Jeg har brukt de siste ukene på å være ryddig overfor alle jeg er glad i, de jeg jobber med – og å gå en ordentlig runde med meg selv.

Videre skriver influenceren at hun ikke har for vane å se spesielt nøye på bildene hun legger ut.

– Jeg skulle poste en bildekarusell, slik jeg ofte gjør. Jeg markerte bare bilder – jeg trykket meg ikke inn på noen av bildene jeg postet. Jeg så på bildene, fra avstand, og valgte slik jeg pleier. Da jeg ble oppmerksom på bildet, ble det fjernet etter bare tre minutter. Publisering var uansett under mitt ansvar, og noe slikt vil ikke skje igjen, skriver hun.

Torsdag morgen kom podkasten «Sophie og Fetisha» der Sophie Elise snakket om hvordan den siste tiden har vært:

Sophie Elise understreker at bildet aldri skulle vært lagt ut.

– Jeg har ikke ønsket å romantisere noe, og for det er jeg ekstremt lei meg.

Dette har vært en «solid wake up call», skriver hun videre.

– Når man står i en situasjon som jeg har gjort nå, blir det krystallklart hva som betyr noe og hvem man vil være, og det har jeg manglet en stund.

Mot slutten av teksten står det at selv om hun setter pris på alle støttende meldinger som har kommet inn, vil hun poengtere at:

– Det er ikke synd på meg. Dette var min feil.

– Mest av alt er jeg lei meg overfor alle jeg har skuffet.

Influenceren har et samarbeid med NRK gjennom podkasten «Sophie og Fetisha». Etter Sophie Elise la ut - og senere slettet - det omdiskuterte Instagram-bildet, har KringkastingsrådetKringkastingsrådetEt rådgivende organ for NRK. Har til oppgave å drøfte og uttale seg om hovedlinjene i NRKs programvirksomhet, både innen radio og TV. Sakene rådet behandler, kan komme både fra kringkastingssjefen og fra NRKs seere og lyttere. Det kan også behandle saker som rådet selv mener bør tas opp. mottatt over 3600 klager.

Torsdag kveld var dette samarbeidet tema i «Debatten» på NRK.

VG har siden bildet ble publisert, og slettet, forgjeves forsøkt å få en kommentar fra Sophie Elise.

Publisert:

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no