- Pamela gifter seg igjen

(VG Nett) Pamela Anderson (40) skal være klar for å gifte seg med Paris Hiltons eks-kjæreste (38).

Artikkelen er over 12 år gammel

GIFTER HUN SEG FOR TREDJE GANG?: Pamela Anderson. Foto: AP.

Det kan dermed kan det se ut som hovedrolleinnehaverne i de to mest berømte videoopptakene for hjemmebruk med Hollywood-kjendiser involvert, har funnet sammen.

Rick Salomon er nemlig identisk med mannen som gjorde filmopptak av en nattlig seanse med Paris Hilton, en video han senere tjente penger på under navnet «One night in Paris».

Innvilget vielsesattest

Lørdag søkte Pamela og Rick om vielsesattest, noe som ble innvilget ifølgte bryllupsbyrået i Clark County, som nyhetsbyrået AP refererer til. Attesten betyr at paret kan gifte når de måtte ønske det neste år.

Tidligere i september fortalte Anderson på TV-showet til Ellen DeGeneres at hun er forlovet, men nektet da å fortelle med hvem. Gifter hun seg med Salomon vil det bli den tidligere Baywatch-stjernens tredje ekteskap.

Tidligere har hun vært gift med Mötley Crües trommeslager Tommy Lee, som hun har to barn sammen med, og rockestjernen Kid Rock. Disse to braket sammen under VMA-utdelingen tidligere i år etter at Rock oppdaget Pamela Anderson sittende på fanget til Tommy Lee.

Kjendis-kjærester

EKS-KONA PÅ FANGET: Det ble bråk da Pamela Anderson satt seg på fanget til Tommy Lee under VMA. Foto:

Anderson ble skilt fra Rock etter bare fire måneder. Rock har fortalt at mediesirkuset rundt Anderson var grunnen til at han fikk nok.

Rick Salomon er mest kjent for sin affære med Paris Hilton, men har også andre Hollyoood-damer på kjæreste-CVen sin. Også Beverly Hills-stjernen Shannon Doherty har vært sammen med Salomon, som er sønn av en toppsjef i Warner Brothers.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder