GIFTER SEG: Matthew Koma fridde til kjæresten Hilary Duff. Her er de sammen på Golden Globes-fest i januar.

GIFTER SEG: Matthew Koma fridde til kjæresten Hilary Duff. Her er de sammen på Golden Globes-fest i januar. Foto: JEAN-BAPTISTE LACROIX / AFP

Hilary Duff (31) er forlovet

Den amerikanske skuespilleren og artisten avslører på Instagram at hun blir den fremtidige kona til låtskriverkjæresten Matthew Koma.

Duff, som ble superstjerne etter hovedrollen i Disney-serien «Lizzie McGuire», er nå klar for sitt andre ekteskap. I 2010 giftet hun seg meg hockeyspilleren Mike Comrie, men paret ble separert i 2014 og skilt to år senere. Sammen har de sønnen Luca (7).

Hun fant imidlertid kjærligheten på nytt med musikkprodusent og låtskriver Matthew Koma i 2017, etter at de jobbet sammen på albumet hennes, «Breathe in, Breathe Out» i 2015. De fikk datteren Banks Violet Bair i oktober i fjor.

– Han spurte om jeg ville være kona hans, skriver Duff under et bilde hvor hun viser frem både forloveden og ringen på Instagram.

Duff og Koma kom sammen på Golden Globe-festen i januar og sa da til Entertainment Tonight at de ikke hadde noe hastverk med å gifte seg.

– Jeg er veldig lykkelig, han er fantastisk, og helt ærlig, så vil vi ikke forlate huset så mye disse dagene. Vi bare stirrer på babyen vår og er sånn «se på hva vi har laget. Vi gjorde dette», sa hun til nettstedet.

– Han er en så fantastisk pappa og så støttende, og jeg føler jeg meg veldig lykkelig.

les også

Kronprins Haakons ekskjæreste spøker med likheten til Mette-Marit

Koma har også lagt ut de samme bildene på Instagram.

– Jeg spurte min beste venn om å gifte seg med meg, skriver han under bildene.

Duff selv har svart «takk for forfremmelsen, kjære» under posten hans.

I 2014 kysset Duff den norske skuespilleren Thorbjørn Harr. Det ble imidlertid med TV-kysset:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder