RØPET VINNEREN: Ved en feil presterte Nettavisen å røpe vinneren av årets Farmen tidligere i dag. FOTO: ESPEN SOLLI, TV 2

Nettavisen avslørte Farmen-vinneren ved et uhell

Nettavisen var noe raske på avtrekkeren i dag, da de publisert en sak om vinneren av årets «Farmen» ved en feiltakelse.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

I 12-tiden lørdag var en av de ansatte hos Nettavisen over gjennomsnittlig uheldig. Ved et uhell klarte han nemlig å publisere en nyhetssak som opplyste om hvem som blir vinneren av «farmen» 2017.

Vinneren skal som kjent ikke kåres før i morgen når Eunike Hoksrød, Amalie Snøløs og Halvor Sveen skal kjempe om seieren.

Morten Ø. Karlsen er frontredaktør i Nettavisen. Lørdag ettermiddag forklarer han til VG at det hele skal dreie som om en ærlig feil gjort av en av deres medarbeidere i saken som var klargjort til «Farmen»-vinneren var kåret.

Les også: Ble tilbudt øl på «Farmen»

– Vaktsjef var inne og så på og redigerte i et manus. Han kom borti feil knapp og dessverre ble saken publisert. Den lå ute i et par minutter før feilen ble oppdaget og vi avpubliserte saken, forteller Karlsen.

Nettavisen jobber nå med å få fjernet alle søkbare spor fra den feilpubliserte saken.

Saken fortsetter under videoen hvor Karoline forteller om sin dristige Instagram-profil:

– Svært beklagelig

Alex Iversen er kommunikasjonsrådgiver i TV2, med ansvar for «Farmen». Han er svært lite fornøyd med at denne saken ble publisert.

«Farmen»-Amalie: TV 2 klippet bort kollaps

– Det er svært beklagelig at Nettavisen har gjort denne feilen. Vi forventer at de prøver å rydde opp i det så raskt som mulig, sier han til VG.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder