Pamela: - Ikke gjør som meg

NEW YORK (VG) Pamela Anderson vil gjøre alt for at hennes to gutter ikke skal ligne henne eller ektemannen Tommy Lee.

ARTIKKELEN ER OVER 20 ÅR GAMMEL

I et intervju i desemberutgaven av magasinet Jane sier Pamela at hun vil sende sønnene på de beste skoler slik at de kan lære å oppføre seg. Det gjør de ikke hjemme.

- Vi er ofte like barnslige som dem. Hvis de begynner å kaste mat rundt seg, gjør vi det samme. Hvis vi er på en restaurant og Brandon ønsker å spise som en hund, gjør vi alle det, forteller skuespilleren og modellen.

Pamela tror de vil lære seg bedre manerer senere.

- De skal få gå på pene skoler og oppdage at folk i virkeligheten ikke oppfører seg slik.

Både Pamela og ektemannen Tommy Lee har beholdt evnen til å sjokkere, ikke minst da de distribuerte hjemmelaget hardporno. Tommy Lee måtte i fengsel etter å ha slått Pamela foran øyene på deres to sønner. Nå skal han ha sluttet å drikke og gjennomfører kurs i hvordan han skal kontrollere sitt eksplosive temperament.

Tommy Lee var tidligere trommeslager i bandet Mötley Crue. Pamela sier i intervjuet med Jane at paret ikke vil forandre sitt ville liv.

- Jeg ser for meg Tommy og meg, gamle, tannløse på en benk et sted med våre tatoveringer og alt. Vi vil fortsatt synes at vi er temmelig kule.

Eller et annet bilde fra Pamelas indre:

- Vi kommer til å sitte foran huset med avsagde hagler, noen vil passere og si: Ikke gå nær Lees hus. De er gale der borte.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder